Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 6 – 12 mai 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 mai 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 6 – 12 mai 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 6 – 12 mai 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 6 – 12 mai 2019:

Fiecare 'revoluție astrală' purtată de Uranus îți va crea disconfort în plan emoțional. Atunci când îngrijorarea cu privire la anumite aspecte ale vieții tale personale ia amploare, pierzi controlul și asupra propriei persoane. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 6 – 12 mai 2019:

Starea de sănătate și grija de sine devin principalele tale priorități în perioada care urmează. Ciclurile pe care le realizează Venus îți induce o stare de agitație care te ajută să îți îndeplinești cu succes toate obiectivele profesionale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 – 12 mai 2019:

Pentru echilibrul tău emotional este important să nu te mai implici în acțiuni sau relații care nu îți pot oferi ceva sigur și sustenabil. Viața sexuală îți oferă în această perioadă o perspectivă diferită asupra relației de cuplu, mai ales că partenerul de viață este tot ceea ce ai nevoie ca femeie din acest punct de vedere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 6 – 12 mai 2019:

Relațiile din viața ta nu îți oferă întotdeauna împlinirea de care ai nevoie. Indiferent de cum se prezintă în prezent cariera ta, tot vei continua să îți proiectezi noi obiective. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 6 – 12 mai 2019:

'Recalibrarea' imediată în raport cu anumite sectoare ale vieții va aduce destul de mult echilibru emoțional. Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 – 12 mai 2019:

În perioada următoare este important să nu grăbești lucrurile și să tratezi totul cu răbdare și calm. Chiar dacă la prima impresie unele persoane par a fi profesioniste și pasionate de ceea ce fac, în timp îți vei da seama că aparențele înșală foarte mult, mai ales în raport cu anumiți oameni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 6 – 12 mai 2019:

Este important să te îngrijești de limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane, dar trebuie să lași loc și flexibilității. Sacrificiile pe care consideri că le faci pentru a menține un anumit nivel de armonie în cadrul familiei, sunt recompensate pe măsură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 – 12 mai 2019:

Deși așteptările pe care le ai de la un posibil partener sunt destul de exagerate, reușești totuși să te lași impresionată de anumite persoane. Indiferent de ceea ce încerci să proiectezi asupra celor din jur, tu ai nevoie de stabilitate emoțională. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 – 12 mai 2019:

Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat, știu acest lucru despre tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 – 12 mai 2019:

Atunci când vine vorba de obiectivele profesionale, ești pur si simplu de neoprit. Ești foarte sigură pe acțiunile tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 – 12 mai 2019:

Chiar dacă starea emoțională în care te afli este destul de confuză, încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul interior la care tânjești atât de mult. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 6 – 12 mai 2019:

Mișcarea haotică a lui Saturn te va influența destul de mult la nivel emoțional, chiar dacă acest lucru nu va fi perceptibil pentru tine. În următoarele zile vei căuta să te odihnești mai mult deoarece ai nevoie să îți recapeți vitalitatea având în vedere zilele încărcate de care ai avut parte. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie