Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 6-12 iulie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 6-12 iulie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 6-12 iulie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 6-12 iulie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 6-12 iulie 2020:

Duplicitatea cu care acționezi uneori face din tine o persoană ambiguă. Intențiile pe care le ai sunt foarte greu de descifrat, ceea ce te face un adversar de temut. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 6-12 iulie 2020:

Emoțiile tale în contextele profesionale au luat-o razna. Mai ales în această săptămână, îți este foarte greu să le ții în frâu așa cum făceai altădată. Din cauza eșecurilor de care ai avut parte recent, acum îți lași vulnerabilitatea la vedere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6-12 iulie 2020:

Schimbările pe care le dorești în viața ta se vor realiza doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 6-12 iulie 2020:

Majoritatea deciziilor pe care le iei în zilele următoare vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate, prin urmare și viața ta este la fel. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 6-12 iulie 2020:

Chiar dacă firea ta emoțională pare puțin rigidă în această perioadă, tot vei fi capabilă să înțelegi prin ce trec persoanele apropiate. Cu toate astea, alegi în mod conștient să rămâi detașată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6-12 iulie 2020:

Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Această influență o pot avea însă doar dacă tu le vei permite acest lucru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 6-12 iulie 2020:

Intuiția care te călăuzește în aceste zile îți transmite că trebuie să „pierzi” controlul asupra unor aspecte importante. Incertitudinile din plan personal de care ai parte accentuează starea de confuzie în care trăiești de ceva timp. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 6-12 iulie 2020:

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6-12 iulie 2020:

Nu este vorba că nu te simți pregătită pentru ceea ce urmează, doar că este momentul potrivit să te menții concentrată asupra a ceea ce ai de realizat în prezent. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 6-12 iulie 2020:

Chiar dacă unele persoane nu mai sunt lângă tine sau nu mai sunt atât de prezente în viața ta, lecțiile pe care le-ai învățat alături de ele sunt de neprețuit. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6-12 iulie 2020:

În anumite contexte în care te vei afla, trăiești o stare de claustrofobie socială. Din păcate, categoria de oameni cu care ai de-a face la birou nu te ajută să ai parte de un mediu relaxant și armonios. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 6-12 iulie 2020:

Ești tentată să depășești anumite limite impuse de mediul social din care faci parte. Chiar dacă adrenalina pe care o simți în această situație pare că îți încețoșează rațiunea, nu te vei lăsa condusă de ea. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie