Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 5-11 noiembrie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 5-11 noiembrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 5-11 noiembrie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 5-11 noiembrie, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 5-11 noiembrie 2018:

Această săptămână va fi greu de suportat pentru tine din cauza schimbărilor climatice agresive care vor avea loc. Încearcă să faci mai multă mișcare în are liber. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 5-11 noiembrie 2018:

La începutul acestei săptămâni cariera ta trece printr-o schimbare pozitivă, mai ales având în vedere implicarea de care ai dat dovadă în ultima perioadă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 5-11 noiembrie 2018:

Tot ceea ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 5-11 noiembrie 2018:

Lumea din jur pare să fie o audiență potrivită pentru toate mesajele pe care trebuie să le transmiți. Deși de multe ori nu vei fi înțeleasă, faptul că te faci auzită este suficient pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 5-11 noiembrie 2018:

Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Aceste zile de toamnă se vor afla sub influența preponderentă a lui Marte. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 5-11 noiembrie 2018:

Odată ce îți faci prieteni noi este important să nu te grăbești în a-ți modela o părere despre ei. Ești mult prea impulsivă atunci când vine vorba de acest aspect. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 5-11 noiembrie 2018:

Confirmarea socială de care ai nevoie ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 5-11 noiembrie 2018:

Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul suferă modificări substanțiale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 5-11 noiembrie 2018:

Având în sfera energetică planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 5-11 noiembrie 2018:

Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Nici starea ta interioară nu te ajută prea mult atunci când vine vorba de deciziile pe care trebuie să le iei. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 5-11 noiembrie 2018:

În perioada care urmează, nu știi de ce, dar îți dorești să păstrezi aparențele în raport cu viața personală. Mai mult decât atât, tu ești o fire rezervată și care crede destul de mult în ideea de intimitate socială. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 5-11 noiembrie 2018:

Din păcate, ai mari probleme la capitolul decizional. Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie