Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 4-10 mai 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 4-10 mai 2020 , ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 4-10 mai 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 24-10 mai 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 4-10 mai 2020:

Alegerile pe care le faci sunt relevante pentru starea ta de spirit. Deși atitudinea persoanei iubite poate fi îndoielnică, și tu ești mult prea exigentă cu cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 4-10 mai 2020:

Relațiile importante pentru tine vor beneficia de dedicarea ta în perioada care urmează, dar nu vei mai renunța la propriul confort pentru a satisface nevoile altora. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4-10 mai 2020:

Neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada care urmează. Oricât încerci să negi asta, se impune găsirea unui echilibru între personal și profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 4-10 mai 2020:

Chiar dacă te adaptezi destul de repede contextelor în care te afli, știi totuși că ești o fire rezistentă la schimbare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 4-10 mai 2020:

Deși astrele te influențează destul de mult atunci când vine vorba de alegerile pe care trebuie să le faci, până la urmă primează ceea ce simți și nevoile pe care le ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 4-10 mai 2020:

Familia este și va pentru tine o sursă de energie pozitivă. În mijlocul celor dragi reușești să te reculegi și să reiei lupta cu toate provocările pe care viața ți le așterne în față. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 4-10 mai 2020:

Pe parcursul zilelor următoare o să îţi stabilești cu atenție prioritățile profesionale. Obiectivele tale sunt dificil de atins, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 4-10 mai 2020:

Ești confuză, în agonie și nu mai speri la ceva mai bun. Ai nevoie de sprijinul persoanelor de încredere. Orice ar fi, nu dispera! Săptămâna aceasta de la început de mai este una intensă pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 4-10 mai 2020:

Intrigile fac parte din tabloul acestei săptămâni de mai. Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 4-10 mai 2020:

Dintotdeauna ți-ai dorit succes profesional, însă sunt momente în care nu ești pregătită să îți asumi riscurile unui astfel de rol. Spre partea a doua a săptămânii, ai senzația că lucrurile încetinesc ritmul. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4-10 mai 2020:

Îți aloci o pauză de la tot ceea ce trăiești și te retragi singură pentru câteva zile într-o zonă liniștită. Această decizie vine în urma eșecurilor de care ai avut parte în ultima perioadă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 4-10 mai 2020:

Fluctuațiile financiare sunt inevitabile în această perioadă de încercare. Oricât de mult ești conștientă în mod rațional de acest lucru, acestea tot te scot din zona de confort. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din astrologie