Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

Atunci când mizezi cu totul pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Nu lăsa pe nimeni să îți umbrească fericirea! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

Pentru următoarele zile, tot ceea ce ai în minte este să te răsfeți. Ai nevoie de mai multe tratamente corporale pe care nu vei ezita să le transformi în rutina ta zilnică, iar scuza unui nou început de an te poate ajuta în acest sens. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

Odată cu începutul unui nou an, prioritățile tale se modifică radical. Îți îndrepți atenția spre propria persoană și către familie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

Astrele pulsează intens în această primă săptămână din an, mai ales atunci când vine vorba de carieră. Deși totul pare încă amorțit în jurul tău, este o perioadă potrivită pentru a-ți creiona obiectivele pentru următoarele luni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

Spiritul tău independent și exuberant are nevoie de o pauză. Perioada următoare este potrivită pentru blocarea tuturor proiectelor la care lucrezi pentru a-ți concentra atenția asupra vieții personale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

Acest început de an te pune față în față cu situații dramatice. Atunci când vine vorba de viața socială, întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

În perioada următoare trebuie să ai grijă la oamenii și implicit, la angajamentele pe care ți le iei. Este indicat să fii mai superficială atunci când vine vorba de cei din jur sau de modul în care alegi să le satisfaci nevoile. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare. Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită și calculată, chiar dacă vei simți că timpul zboară în van. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

Chiar la început de an, ești răsplătită pentru toate eforturile depuse în plan profesional. Ai fost mereu activă și ai reușit să profiți de toate oportunitățile de dezvoltare care ți-au ieșit în cale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

Pentru această săptămână ai întârziat destul de mult cu rezoluțiile pentru că nu mai ești atât de atrasă de acest mod de a face lucrurile. Intuiția îți spune că trebuie să 'pierzi' controlul asupra unor aspecte pentru a descoperi lucruri noi despre propria persoană. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

Armonia și starea de bine care îți inundă viața în aceste zile te ajută să îți dai voie să simți. Chiar dacă uneori vor fi momente tensionate, confuze, vei ști exact ce trebuie să faci pentru ca echilibrul tău interior să nu fie afectat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

Conexiunile interpersonale armonioase de care ai parte sunt esențiale pentru viața ta emoțională. În zilele următoare, forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci și să crezi mai mult în propria persoană. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie