Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 31 august – 6 septembrie 2020:

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, îți dai seama de importanța lor. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 31 august – 6 septembrie 2020:

În zilele următoare vei trece în fracțiuni de secundă de la un gând la altul, de la o stare de spirit la alta, de la o rezoluție la alta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 31 august – 6 septembrie 2020:

Indiferent de ora din zi sau din noapte, tu îți arăți disponibilitatea emoțională în raport cu anumite persoane. Faci asta pentru că este ceea ce simți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 31 august – 6 septembrie 2020:

Mișcarea ciclică a astrelor te face să treci prin stări care fluctuează destul de mult. Persoanele din jur se indispun destul de repede atunci când treci de la furie la zâmbet sau la disponibilitate afectivă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 31 august – 6 septembrie 2020:

Instinctul tău este destul de puternic și de aceea îți urmezi mereu intuiția în situațiile în care nu găsești soluții la problemele pe care le întâmpini. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 31 august – 6 septembrie 2020:

Acțiunile tale deslușesc o parte a sufletului tău, dar asta nu înseamnă că cei din jur trebuie să fie conștienți de ceea ce ai tu nevoie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 31 august – 6 septembrie 2020:

Expresia un „stil de viață sănătos” a devenit un clișeu pentru tine. Oriunde te uiți în jur se vorbește doar de ceea ce înseamnă o alimentație sănătoasă, un echilibru interior, psihic și fizic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 31 august – 6 septembrie 2020:

Transpui cu ușurință în plan social ideile pe care le ai. Chiar dacă primești apreciere de la cei din jur, totuși nu ai încredere suficientă în propriile abilități. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 31 august – 6 septembrie 2020:

Este posibil ca sprijinul și înțelegerea persoanei iubite să nu fie suficiente pentru tine și vei căuta surse de confort în altă parte. Viața ta are nevoie de schimbarea pe care o trăiești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 31 august – 6 septembrie 2020:

Obiceiurile alimentare sănătoase și mișcarea fizică regulată îți vor concentra atenția asupra unor lucruri importante despre propriul organism. Tot ceea ce trebuie să faci este să te „asculți”. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 31 august – 6 septembrie 2020:

ți displace atunci când anumite persoane încearcă să îți inducă alegerile pe care să le faci. Vei vorbi deschis despre această frustrare cu cei care contează pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 31 august – 6 septembrie 2020:

În viața personală, o să înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată. Totul în viață este trecător, chiar și dezamăgirile de care ai parte în raport cu anumite persoane. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie