Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 30 septembrie – 6 octombrie 2019:

Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere la birou deoarece există posibilitatea să fii interpretată greșit. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 30 septembrie – 6 octombrie 2019:

Deși în acest moment totul pare să fie stabil din punct de vedere emoțional, totuși nu te simți împlinită. Ești acompaniată de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 septembrie – 6 octombrie 2019:

Resimți din ce în ce mai mult neajunsurile din plan profesional, dar cu siguranță acesta nu este momentul potrivit să iei vreo decizie în acest sens. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 30 septembrie – 6 octombrie 2019:

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, încearcă să îți dai seama de importanța lor. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 30 septembrie – 6 octombrie 2019:

Relațiile cu cei dragi pot fi privite ca un adevărat catalizator pentru împlinirea fiecăruia dintre noi. Momentele cu ei ne oferă stabilitate, armonie și echilibru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 septembrie – 6 octombrie 2019:

Atunci când te afli în contexte profesionale, asigură-te că reușești să „afișezi” cea mai bună variantă a personalității tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 30 septembrie – 6 octombrie 2019:

Cariera este pentru perioada următoare pe locul doi, dar asta nu înseamnă că vei renunța la visurile tale din plan profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 septembrie – 6 octombrie 2019:

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. În plan profesional este posibil să ai prea multe așteptări de la anumite contexte. Fii realistă! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 septembrie – 6 octombrie 2019:

Colegii pe care îi ai nu sunt persoane de încredere. Acest lucru ți s-a demonstrat în timp. Este de preferat să nu vorbești prea mult cu ei despre acțiunile pe care urmează să le faci în ceea ce privește cariera. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 septembrie – 6 octombrie 2019:

În ultima perioadă ai evitat să emiți judecăți de valoare în raport cu anumite aspecte, iar această decizie ți-a adus stabilitate psihică și emoțională. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 septembrie – 6 octombrie 2019:

Indiferent de soluțiile care îți sunt prezentate de cei din jur, tu ești conștientă că modul în care gândești este cel mai elocvent. Din păcate, ai o atitudine de superioritate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 30 septembrie – 6 octombrie 2019:

Acum știi care sunt lucrurile care te împlinesc cu adevărat, dar pe alocuri vei fi din nou tentată să faci compromisuri în defavoarea ta. Fii mai blândă cu tine! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video