Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 30 iulie – 5 august 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 30 iulie – 5 august 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 30 iulie – 5 august 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 30 iulie – 5 august 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 30 iulie – 5 august 2018:

Partenerul de viață este singura persoană de care ai nevoie atunci când nu mai ai încredere în tine. Te simți epuizată din cauza situațiilor stresante prin care treci la birou. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 30 iulie – 5 august 2018:

Persoanele apropiate se încred în capacitatea ta de a discerne binele de rău. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă în direcția la care se așteaptă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 iulie – 5 august 2018:

În ultima perioadă nu ai reușit să îți dai seama de ce ai nevoie pentru a te simți împlinită. Totul în jurul tău este haos. Nu reușești să duci la îndeplinire nimic din ceea ce îți propui. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 30 iulie – 5 august 2018:

Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil, atmosfera de la birou te ajută totuși să îţi proiectezi noi obiective. Atunci când vine vorba de reușitele în acest plan, pentru tine sunt extrem de importante detaliile. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 30 iulie – 5 august 2018:

Neajunsurile emoționale pe care le-ai trăit de mic copil au făcut din tine o persoană fragilă și extrem de vulnerabilă. Zilele acestea aduc neliniște în viața personală. Agitația din jur are un efect advers evident asupra propriului echilibru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 iulie – 5 august 2018:

De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins. Ești întru totul conștientă de acest lucru, dar asta nu înseamnă că îți vei schimba standardele. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 30 iulie – 5 august 2018:

Pe parcursul zilelor următoare ajungi să acționezi complet irațional în anumite situații. De asemenea, sunt persoane față de care ar trebui să simți măcar o infimă recunoaștere pentru tot ceea ce fac pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 iulie – 5 august 2018:

Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta, iar tu o știi. Ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la jumătatea ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 iulie – 5 august 2018:

Deși nu îți dorești o relație romantică, simți o nevoie atroce de a fi admirată de cei din jur. Această nevoie, dacă este analizată în profunzimea ei, poate scoate la iveală o neîncredere în sine patologică. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 iulie – 5 august 2018:

Deși în acest moment în viața ta totul pare să fie stabil din punct de vedere emoțional, totuși nu te simți împlinită. Ești acompaniată de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 iulie – 5 august 2018:

Majoritatea deciziilor pe care le iei în zilele următoare vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 30 iulie – 5 august 2018:

Ideea de 'echilibru interior' a ajuns să fie o utopie pentru tine. Evenimentele care au loc în viața ta nu te fac decât să crezi din ce în ce mai mult în tot ceea ce reprezintă eșecul. Cu toate astea, pe alocuri găsești unele 'ancore' de care te agăți pentru a ieși la liman. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie