Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 30 aprilie-6mai 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 30 aprilie-6mai 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 30 aprilie-6mai 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 30 aprilie-6mai 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 30 aprilie-6mai 2018:

Ar trebui să încerci să urmezi și un tratament naturist înainte de a lua o decizie radicală cu privire la îmbunătățirea somnului. Ar trebui să faci mișcare zilnic ca să te destresezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 30 aprilie-6mai 2018:

Din păcate, săptămâna asta îți va lipsi un lucru important: răbdarea. Micile conflicte interioare pe care le simți te vor face să fii extrem de irascibilă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 aprilie-6mai 2018:

Starea de conflict interior pe care o resimțeai pare să se aplaneze și acum vezi lucrurile cu mai multă claritate și maturitate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 30 aprilie-6mai 2018:

Ești foarte hotărâtă să nu lași lucrurile să decurgă de la sine și să faci tot ce îți stă în putință pentru a-ți colora viața. Nu reușești întotdeauna dar nici nu vei dezamăgi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 30 aprilie-6mai 2018:

Din păcate, starea de spirit jovială de la începutul săptămânii va dispărea repede pentru că persoanele din jurul tău sunt din ce în ce mai critice la adresa ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 aprilie-6mai 2018:

Dacă vrei să ai succes, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți setezi obiectivele. Toată lumea din jurul tău are încredere în tine și în abilitatea ta de a-ți construi cariera. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 30 aprilie-6mai 2018:

Începutul de săptămână este unul foarte liniștit, fără evenimente neașteptate. Îți vei reîncărca bateriile, mai ales că aveai nevoie de o astfel de perioadă calmă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 aprilie-6mai 2018:

Activitatea de la birou se desfășoară sub o atmosferă tensionată și, deși încerci să faci tot ceea ce ține de tine pentru ca acest lucru să nu te afecteze, nu reușești totuși să o faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 aprilie-6mai 2018:

Tot ceea ce se întâmplă în această săptămână este o adevărată încercare. Trebuie să te hotărăști dacă vrei să intri în mijlocul acțiunii sau dacă preferi să rămâi deoparte. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 aprilie-6mai 2018:

Apreciezi tot ceea ce are stil și rafinament, un lucru caracteristic zodiei tale, însă acționezi uneori cu o duplicitate care îi face pe ceilalți să te considere o persoană ambiguă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 aprilie-6mai 2018:

Din punct de vedere emoțional, nu stai foarte bine, mai ales în contexte profesionale. Se pare că nu îți mai este atât de ușor să îți ții în frâu reacțiile la birou și îți lași vulnerabilitatea la vedere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 30 aprilie-6mai 2018:

Săptămâna asta te găsește foarte concentrată pe taskurile administrative. Te gândești să îți redecorezi casa și să mai faci câteva achiziții în ceea ce privește mobila. Nu ai timp de drame emoționale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din astrologie