Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 septembrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 3 – 9 septembrie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 3 – 9 septembrie 2018:

Conexiunile interpersonale de care ai parte sunt foarte importante pentru viața ta emoțională. În zilele următoare, forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 3 – 9 septembrie 2018:

Din fericire, ai în jurul tău doar oameni fideli și devotați și pe care te poți baza în orice context. Familia pare uneori că te instigă la conflicte pentru că nu este niciodată de acord cu modul în care îţi trăieşti viaţa. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 – 9 septembrie 2018:

Mai în toate zilele care urmează te încearcă sentimentul că cei din jur nu te înțeleg așa cum ți-ai dori. Indiferent de ceea ce simți, evită să respingi persoanele care nu-ți îndeplinesc așteptările. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 3 – 9 septembrie 2018:

În această săptămână îți îndrepți atenția către viața de familie. Simți că agitația de la birou te-a îndepărtat mult de cei dragi. De asemenea, ai nevoie de timp cu tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 3 – 9 septembrie 2018:

Sentimentele pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri. În această perioadă din viața ta ai nevoie de mai multă libertate și de adrenalină. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 – 9 septembrie 2018:

Atunci când te afli doar în compania propriei persoane, reușești să îți analizezi gândurile și sentimentele într-o manieră profundă. Ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce îți dorești și acesta este și motivul pentru care devii atât de reticentă la tot ceea ce îți spun cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 3 – 9 septembrie 2018:

Gândești totul într-o mare viteză. Mereu iei decizii spontane, mai ales în ceea ce privește viața personală. Consideri că nu ai timp de pierdut și de aceea nu te pierzi în detalii, indiferent de problema cu care te confrunți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 – 9 septembrie 2018:

Trăiești o stare de tensiune psihică destul de profundă. Oriunde ai merge, dai de persoane incompetente, insensibile și acest adevăr ți se pare extrem de crunt. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 – 9 septembrie 2018:

Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic, ci doar te minți singură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 – 9 septembrie 2018:

Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 – 9 septembrie 2018:

Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 3 – 9 septembrie 2018:

Îți pui foarte multe întrebări în legătură cu alegerile pe care le-ai făcut în viața personală. Încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul emoțional la care tânjești atât de mult. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie