Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iunie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 3 - 9 iunie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iunie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 3 – 9 iunie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 3 – 9 iunie 2019:

Venus te va ghida din punct de vedere energetic pe parcursul întregii săptămâni. Alianța anumitor planete te va forța să ieși din zona de confort și să vorbești despre sine cu persoane pe care nu poți spune că le apreciezi cu adevărat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 3 – 9 iunie 2019:

Modul în care planetele 'planează' una în jurul alteia va face ca haosul să revină în viața ta. A vorbi deschis despre ceea ce simți devine un lucru inconfortabil în contextul în care ai senzația că nimeni din anturajul tău nu apreciează o astfel de deschidere la nivel emoțional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 – 9 iunie 2019:

Apropierea afectivă pe care o trăiești în raport cu o anumită persoană îți confirmă încă o dată modul în care tu vezi prieteniile. O legătură fără compromisuri, deschisă, autentică, plină de candoare și afecțiune, aceasta este pentru tine o adevărată prietenie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 3 – 9 iunie 2019:

Multitudinea de contexte sociale antrenante psihic în care te vei afla pe parcursul următoarelor zile te forțează să îți expui vulnerabilitățile. Chiar dacă sunt persoane în jur care te apreciează cu adevărat, pentru tine nu asta contează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 3 – 9 iunie 2019:

Ești genul de persoană care apreciează cel mai mult momentul prezent și pentru care trecutul este doar o amintire. Niciodată nu te raportezi la ceea ce ai trăit cândva deoarece știi că nici tu ca persoană nu mai ești cea de acum ceva timp. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 – 9 iunie 2019:

Atunci când vine vorba de securitate emoțională, o cauți cu asiduitate. Modul în care te raportezi la relațiile din viața ta îți crează destul de multe frustrări, mai ales că nimeni nu este responsabil de nevoile pe care le ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 3 – 9 iunie 2019:

Zilele noii săptămâni aduc noi provocări intelectuale în viața ta. Cariera parcă are nevoie de o 'revigorare' deoarece obiectivele pe care le ai în prezent sunt lipsite de esență. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 – 9 iunie 2019:

Ești o fire mult prea posesivă și această atitudine va duce mereu la conflicte cu cei dragi. Indiferent de cât de multă libertate ai primi din partea celor din jur, tot ai tendința de a le controla orice mișcare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 – 9 iunie 2019:

Ideile pe care le ai în materie de business sunt ușor de pus în aplicare, dar asta presupune să ai în spate și un plan binedefinit. Îți plac provocările din plan profesional, dar de cele mai multe ori acestea te țin ore în șir peste program la birou, iar nemulțumirile în familie nu întârzie să apară. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 – 9 iunie 2019:

Schimbările bruște care intervin în mai multe sectoare ale vieții tale îți dau de gândit. Nu știi dacă ceea ce se întâmplă este rezultatul propriilor acțiuni sau viața îți joacă feste din nou. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 – 9 iunie 2019:

Nimic din ceea ce se întâmplă în plan romantic nu poate fi considerat ca fiind neobișnuit. Ca femeie, îți plac provocările intime la care te supune relația în care ești implicată, chiar dacă asta presupune să petreci mult mai mult timp alături de partener. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 3 – 9 iunie 2019:

Relațiile din viața ta se află în pericol atât timp cât tu vei alege să faci tot felul de compromisuri care îți fac rău. A renunța la propria persoană este un deserviciu atât pentru sine, cât și pentru cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie