Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 3 – 9 decembrie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 3 - 9decembrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 3 – 9 decembrie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 3 – 9 decembrie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 3-9 decembrie 2018:

Conexiunile interpersonale sunt foarte importante în viața ta, mai ales la începutul acestei ultimei luni din an. Forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 3-9 decembrie 2018:

Pe parcursul zilelor următoare zodia ta este caracterizată de o dorință continuă de a cunoaște lucruri noi. Cam aceasta este și dinamica personalității tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3-9 decembrie 2018:

În zilele care urmează, din cauza stării de oboseală pe care o resimți, devii mai înceată și mai visătoare. Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de ideea de visuri mărețe. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 3-9 decembrie 2018:

Lucrurile în plan profesional se așază pe un parcurs linear și nimic din ceea ce vei trăi nu va putea fi contestat din punct de vedere al autenticității. Deși starea de sănătate nu ți-a dat de prea multe ori bătăi de cap, sunt momente în care te vei simți destul de slăbită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 3-9 decembrie 2018:

Este posibil ca la începutul săptămânii să resimți la un nivel profund schimbările climatice. Fără să îți dai seama de acest lucru, astrele o să te agite atât de mult încât vei avea nevoie de o pauză de la tot ceea ce vei trăi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3-9 decembrie 2018:

Încrederea în sine de altădată pare să se fi estompat destul de mult. Tot ceea ce te doare cel mai tare acum este că nu știi cum vei proceda ca să o recuperezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 3-9 decembrie 2018:

Cu fiecare zi care trece, îți dai seama că ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare cu tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3-9 decembrie 2018:

Perioada următoare este potrivită pentru blocarea tuturor proiectelor la care lucrezi pentru a-ți concentra atenția asupra vieții personale. Soarele face bine cunoscuta sa vizită în casa familiei. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 3-9 decembrie 2018:

Din cauza unei stări interioare caracterizată de confuzie și agitație, în zilele următoare nu le permiți celor din jur să își susțină punctul de vedere cu privire la alegerile tale. Atunci când te afli în mijlocul unor situații tensionate, ai nevoie de mai multe informații pentru a reuși să găsești rezolvarea cea mai rapidă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3-9 decembrie 2018:

Pe parcursul acestor prime zile din decembrie, îți îndrepți atenția către familie şi către prietenii apropiați. În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama că sunt cele mai valoroase părți ale vieții tale și acum simți nevoia să le arăți gratitudinea cu privire la acest aspect. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3-9 decembrie 2018:

Chiar dacă îți vei dori acest lucru, pe parcursul zilelor următoare nu este indicată confruntarea directă. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 3-9 decembrie 2018:

La începutul ultimei luni din an, astrele pulsează destul de mult în sectorul profesional. O oportunitate extraordinară de implicare într-un proiect sau numirea pe o nouă funcție pot aduce schimbări semnificative în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie