Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 29 iunie – 5 iulie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 29 iunie - 5 iulie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 29 iunie – 5 iulie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 29 iunie – 5 iulie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 29 iunie – 5 iulie 2020:

În ultima perioadă ai evitat să emiți judecăți de valoare în raport cu anumite aspecte, iar această decizie ți-a adus stabilitate psihică și emoțională. Cei din jur nu au întotdeauna cele mai rele intenții, după cum greșit presupui. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 29 iunie – 5 iulie 2020:

Zilele acestei săptămâni te provoacă, mai ales la nivel profesional. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți „eșalonezi” energia psihică de care dispui. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 iunie – 5 iulie 2020:

Viața profesională aduce în prim plan dorința de a te remarca. Cu toate astea, nu o să încerci în niciun fel să forțezi lucrurile. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 29 iunie – 5 iulie 2020:

Expansiunea orizonturilor profesionale te ajută să faci lucruri pe care ți le-ai dorit dintotdeauna, chiar dacă provocările de care vei avea parte sunt dintre cele mai neconvenționale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 29 iunie – 5 iulie 2020:

Nu înțelegi nevoia unora de a aduce în plan online toate deciziile pe care le iau. În afara faptului că nu înțelegi, ești conștientă și de starea de iritare pe care ți-o creează. Cu siguranță „atinge” ceva în raport cu propria lume interioară. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 iunie – 5 iulie 2020:

Întreaga săptămână se va afla sub influența preponderentă a lui Saturn, iar la nivel energetic lucrurile vor fi cât se poate de clare. Firea ta duală se va afla în plină activitate în următoarele zile deoarece vei fi pusă mereu în postura de a alege. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 29 iunie – 5 iulie 2020:

Deși în acest moment totul pare să fie stabil din punct de vedere emoțional, totuși nu te simți împlinită. Ești acompaniată de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 iunie – 5 iulie 2020:

Neajunsurile emoționale care apar uneori în relația de cuplu pot fi foarte ușor soluționate dacă există deschidere din partea ambilor parteneri. Vorbește deschis cu cel de lângă tine despre propria viață interioară! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 iunie – 5 iulie 2020:

În ultima perioadă nu ai reușit să îți dai seama de ce ai nevoie pentru a te simți împlinită. Totul în jurul tău este haos. Nu reușești să duci la îndeplinire nimic din ceea ce îți propui. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 iunie – 5 iulie 2020:

Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Timpul ți-o va confirma! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 iunie – 5 iulie 2020:

Concentrarea va fi esențială în zilele următoare. Planul sentimental este din nou plasat pe loc secund deoarece nu simți nevoia să flirtezi cu nimeni. Îți este foarte bine singură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 29 iunie – 5 iulie 2020:

În plan profesional ai multe lucruri pe care dorești să le pui în aplicare, chiar dacă sunt persoane care nu se încred cu adevărat în tine. Viața personală îți aduce multe satisfacții. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie