Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 29 iulie – 4 august 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 29 iulie - 4 august 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 29 iulie – 4 august 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 29 iulie – 4 august 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 29 iulie – 4 august:

Chiar dacă îți este dificil să preconizezi asta, viața ta va avea un nou sens odată cu luarea anumitor decizii. Demersurile pe care le faci cu consecvență pentru recâștigarea încrederii în sine, dau rezultate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 29 iulie – 4 august:

Viața personală prinde culoare odată cu 'transformarea' pe care o trăiești la nivel emoțional. Zilele care urmează aduc extrem de multe provocări în toate sectoarele vieții tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 iulie – 4 august:

Lucrurile își urmează cursul, iar tu pare că uneori pierzi contactul cu tot ceea ce se întâmplă în jur. Ai foarte multe de rezolvat, totul în jurul tău este agitație și este nevoie de o foarte bună organizare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 29 iulie – 4 august:

Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu, iar începutul acestei săptămâni este promițător din acest punct de vedere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 29 iulie – 4 august:

Energia astrală pe care o recepționezi în perioada următoare va fi definitorie pentru echilibrul propriei vieți. Această săptămână va fi una greoaie din punct de vedere emoțional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 iulie – 4 august:

În zilele care urmează reușești să te repoziționezi și să îți creionezi noi obiective legate de carieră. Lucrurile vor intra pe un făgaș normal odată ce vei prelua controlul. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 29 iulie – 4 august:

Persoane dragi din viața ta trec prin momente dificile. Deși empatizezi și rezonezi cu suferința lor, din fericire pentru tine, de această dată vei știi ce să faci cu această nevoie și nu vei mai cădea în plasa altruismului patologic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 iulie – 4 august:

Încearcă să nu rămâi prea ancorată în unele relații din viața ta. Deși nu îți dai seama de acest lucru, cu fiecare gând care îți traversează mintea alimentezi acea afecțiunea care ia o formă distructivă pentru propria persoană. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 iulie – 4 august:

Prima planetă care va aduce schimbarea în viața în perioada următoare este Saturn. Mișcarea lui retrogradă îți va insufla siguranță de sine, maturitate în acțiuni și acceptarea compromisului ca făcând parte din realitatea vieții tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 iulie – 4 august:

Te simți neîndreptățită în raport cu acțiunile anumitor persoane, dar nu faci nimic în acest sens. Îți place să te complaci în postura de victimă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 iulie – 4 august:

În perioada ce va urma ai suficient timp la dispoziție pentru a analiza în profunzime situația în care te afli la nivel personal. Consideri că îți cunoști limitele. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 29 iulie – 4 august:

Starea de spirit de pe parcursul acestei săptămâni va fi puternic influențată de cum te simți din punct de vedere psihic. Capacitatea de a nu te lăsa afectată de acțiunile celor din jur te protejează de dezamăgiri care nu îți au rostul. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie