Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 28 octombrie - 3 noiembrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 28 octombrie – 3 noiembrie 2019:

Este important să îți acorzi timp și răbdare pentru a integra cu maturitate o nouă dezamăgire de care ai parte în viața ta de zi cu zi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 28 octombrie – 3 noiembrie 2019:

Deși recunoașterea propriilor emoții este benefică pentru echilibrul interior, cei din jur nu trebuie să fie întotdeauna receptivi la nevoile noastre. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 octombrie – 3 noiembrie 2019:

De la evenimentele care au loc în viața personală și până la tot ceea ce ți se întâmplă la birou, îți dai seama că în acest moment te afli în imposibilitatea de a putea să te echilibrezi din punct de vedere psihic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 28 octombrie – 3 noiembrie 2019:

Deși în zodia ta Saturn va ocupa cea mai mare parte a timpului o poziție retrogradă, siguranța de sine este cea care te va ghida în tot ceea ce faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 28 octombrie – 3 noiembrie 2019:

Nu tot ceea ce faci trebuie să aibă un scop anume. De cele mai multe ori ne lăsăm duși de val tocmai pentru că ceea ce trăim ne oferă stabilitate, armonie sau echilibru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 octombrie – 3 noiembrie 2019:

Ciclurile pe care le realizează astrele îți induc o stare de agitație care te ajută să îți îndeplinești cu succes toate obiectivele profesionale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 28 octombrie – 3 noiembrie 2019:

Te simți confuză și nesigură. În zilele următoare nu reușești să te organizezi pentru a duce la capăt toate planurile pe care le ai în gând. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 octombrie – 3 noiembrie 2019:

O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. În zilele care urmează vei încerca să implementezi în tot ceea ce faci un sistem de organizare mai riguros. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 octombrie – 3 noiembrie 2019:

Ciclurile pe care le realizează Pluto îți induc o stare de agitație și nesiguranță. Faptul că cei din jur pun întrebări cu privire la starea ta de spirit nu înseamnă că empatizează cu emoțiile tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 octombrie – 3 noiembrie 2019:

Chiar dacă la prima impresie unele persoane par a fi profesioniste și pasionate de ceea ce fac, în timp îți vei da seama că aparențele înșală foarte mult. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 octombrie – 3 noiembrie 2019:

Anturajul de prieteni are un efect negativ asupra motivației tale profesionale. Nu ai rezonat niciodată cu eșecurile celorlalți. Această săptămână îți oferă însă noi oportunități pe care este indicat să le fructifici. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 28 octombrie – 3 noiembrie 2019:

Ești conștientă că nu ai nevoie de prea multe motive pentru a lăsa totul baltă și a o lua de la capăt, dar cu toate astea te încearcă un sentiment de frică. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie