Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 28 ianuarie – 3 februarie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 28 ianuarie – 3 februarie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 28 ianuarie – 3 februarie 2019:

Interesul direct pe care îl manifești mereu pentru starea de bine a celor din jur face din tine o persoană demnă de apreciat, fără doar și poate. În ceea ce te privește, lucrurile nu pot lua altă formă decât aceasta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 28 ianuarie – 3 februarie 2019:

Adopți noi norme de valoare şi încerci să îţi restabileşti echilibrul interior. Pentru tine acest început de an reprezintă o sursă incontestabilă de oportunități și idei pe care îți dorești să le pui în aplicare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 ianuarie – 3 februarie 2019:

Eclipsa Lunii care are loc în această perioadă te ajută să finalizezi o serie de lucruri începute de demult. „Organizare” va fi cuvântul de referință pentru tine în zilele care urmează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 28 ianuarie – 3 februarie 2019:

Pe parcursul acestei săptămâni vrei să vezi unde te afli din punct de vedere emoțional. Investești timp și energie în dezvoltarea personală. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 28 ianuarie – 3 februarie 2019:

Chiar dacă te simți judecată, nu pleci urechea în fața intrigilor celor din jur. Îți definești concis și clar tot ceea ce ai de făcut și nu te abați de la strategia aplicată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 ianuarie – 3 februarie 2019:

Simți nevoia de „a umple” orice moment al zilei cu activități. Nu îți lași niciun răgaz deoarece îți este teamă de astfel de timpi morți care îți pot induce stări de melancolie, regrete. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 28 ianuarie – 3 februarie 2019:

În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă este un comportament riscant pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 ianuarie – 3 februarie 2019:

Ai nevoie să te retragi din vacarmul societății pentru a regăsi în tine dorința de a continua să faci anumite lucruri. Te simți blocată din punct de vedere energetic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 ianuarie – 3 februarie 2019:

Reflectezi asupra evenimentelor de care ai avut parte în ultima perioadă și îți dai seama că ai devenit o persoană mai matură, mai calculată și mai responsabilă, chiar și în raport cu propriile sentimente. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 ianuarie – 3 februarie 2019:

Ușile către reușită în plan profesional ți se deschid larg în această săptămână. Oportunități de invidiat te pun pe gânduri, mai ales că viața de familie rămâne prioritatea ta principală. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 ianuarie – 3 februarie 2019:

La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte de mare anvergură, dar firea capricioasă te face întotdeauna să consideri că nimic nu este suficient pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 28 ianuarie – 3 februarie 2019:

Într-adevăr, întotdeauna ești disponibilă pentru cei din jur. Întrebarea la care însă trebuie să răspunzi este dacă și pentru sine ai aceeași disponibilitate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie