Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 27 iulie – 2 august 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 27 iulie - 2 august 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 27 iulie – 2 august 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 27 iulie – 2 august 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 27 iulie – 2 august 2020:

Distanțarea emoțională pe care o resimți uneori te ajută să afli lucruri noi despre sine și să apreciezi la un alt nivel timpul pe care îl dedici propriei persoane. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 27 iulie – 2 august 2020:

Din fericire, ai în jurul tău oameni fideli pe care te poți baza în orice context. Familia pare uneori că te instigă la conflicte pentru că nu este niciodată de acord cu modul în care îţi trăieşti viaţa. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 iulie – 2 august 2020:

A scoate la iveală chiar și cele mai ascunse gânduri și dorințe este de fapt precursorul vindecării emoționale. Nu mai încerci să te ascunzi în spatele propriilor minciuni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 27 iulie – 2 august 2020:

Ești mai determinată ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere. Vorbești deschis despre modul în care urmează să acționezi și faci cercetări amănunțite în acest sens. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 27 iulie – 2 august 2020:

În fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată. Zilele acestei săptămâni se află sub influența lui Saturn care va intensifica dorința ta de a călători. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 iulie – 2 august 2020:

Ai nevoie de susținerea și afecțiunea celor din jur pentru a putea răzbi în fața provocărilor de care ai parte în plan personal. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 27 iulie – 2 august 2020:

Se întrevede începutul unui nou capitol în viața ta și de aceea este posibil să te simți destul de anxioasă cu privire la ceea ce va urma. Indiferent de starea ta emoțională, ai încredere în sine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 iulie – 2 august 2020:

Ai nevoie de intimitate, iar toți cei din viața ta par că nu înțeleg acest lucru. Această simplă cerință duce la conflicte nesemnificative, mai ales spre mijlocul săptămânii. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 iulie – 2 august 2020:

Dacă mingea este la tine în teren în ceea ce privește o anumită persoană, „șutează” sau renunță definitiv. Nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 iulie – 2 august 2020:

Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 iulie – 2 august 2020:

Simți pe propria piele vibrația pe care ți-o transmit astrele. Majoritatea deciziilor pe care le iei în această perioadă te aduc mai aproape de autenticitatea la care visezi dintotdeauna. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 27 iulie – 2 august 2020:

Chiar dacă unele lucruri sunt dificil de integrat, impactul pe care îl pot avea asupra vieții noastre interioare nu este ceva ce poate fi contestat. Tu alegi întotdeauna să lupți de partea dreptății. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie