Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 27 ianuarie - 2 februarie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 27 ianuarie – 2 februarie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 27 ianuarie – 2 februarie 2020:

Confirmarea socială de care ai nevoie în permanență ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 27 ianuarie – 2 februarie 2020:

Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul suferă modificări substanțiale. Odată ce îți faci prieteni noi este important să nu te grăbești în a-ți modela o părere despre ei. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 ianuarie – 2 februarie 2020:

Este important pentru starea ta emoțională ca tot ceea ce gândești să fie expus într-o manieră cât mai autentică. Având în sfera energetică planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 27 ianuarie – 2 februarie 2020:

Din păcate, ai mari probleme la capitolul decizional. Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 27 ianuarie – 2 februarie 2020:

Nimeni nu îți va da înapoi timpul pe care îl pierzi! Încearcă să te pui pe primul loc și mai mult decât atât, învață odată pentru totdeauna că tu ești cea mai importantă în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 ianuarie – 2 februarie 2020:

Unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea. Această stare de sine devine principala ta motivație în găsirea unui alt loc de muncă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 27 ianuarie – 2 februarie 2020:

Această săptămână este definitorie pentru tine. Ai parte de schimbări în plan profesional, persoana iubită te încântă cu dedicarea și implicarea în relația pe care o aveți, iar prietenii sunt acolo pentru tine, indiferent de ceea ce trăiești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 ianuarie – 2 februarie 2020:

Evenimentele care au loc în plan profesional te ajută să îți creionezi noi obiective. Ești mai determinată ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 ianuarie – 2 februarie 2020:

Dacă ești singură, în această săptămână vei fi într-o continuă dispoziție de flirt. Deși așteptările pe care le ai de la un posibil partener sunt destul de exagerate, reușești totuși să te lași impresionată de anumite persoane. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 ianuarie – 2 februarie 2020:

Echilibrul interior este ceva ce doar tu vei reuși să 'reconstruiești'. Acordă-ți timp și răbdare pentru ca acest proces laborios. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 ianuarie – 2 februarie 2020:

Intențiile pe care le ai sunt foarte greu de descifrat, ceea ce te face un adversar de temut și de evitat. Majoritatea relațiilor din viața ta îți 'acoperă' nevoia de afecțiune și siguranță emoțională de care ai nevoie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 27 ianuarie – 2 februarie 2020:

În zilele următoare este posibil să ai parte de o schimbare radicală benefică în plan psihic. Ești nerăbdătoare și faci lucrurile în grabă, neluând în considerare riscuri evidente. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie