Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 27 aprilie – 3 mai 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 27 aprilie – 3 mai 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 27 aprilie – 3 mai 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 27 aprilie – 3 mai 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 27 aprilie – 3 mai 2020:

Alegi să te detașezi de toate persoanele toxice din viața ta. Procesul terapeutic în care te afli în prezent te ajută în acest sens. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 27 aprilie – 3 mai 2020:

Pe parcursul săptămânii ai parte de tot felul de evenimente pe care le vei resimți ca un atac la propria persoană. Este important să îți menții poziția și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 aprilie – 3 mai 2020:

Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan al vieții tale, lucrurile nu decurg niciodată lin. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 27 aprilie – 3 mai 2020:

Starea de anxietate trăită în ultimele luni își pierde din intensitate. Găsirea unui nou sens al propriei vieți îți întreține motivația de a face lucruri care îți aduc împlinire. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 27 aprilie – 3 mai 2020:

Ești exigentă cu propria persoană. A face ceva cu jumătate de măsură nu reprezintă pentru tine o opțiune care poate fi luată în considerare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 aprilie – 3 mai 2020:

Îți simți amenințată poziția în cadrul anumitor relații importante pentru tine. Ești pregătită ca în orice moment să te arunci cu capul înainte doar pentru a demonstra lucruri. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 27 aprilie – 3 mai 2020:

Modul în care încerci să maschezi anumite sentimente nu te poate ajuta să faci lucrurile într-un mod autentic. Nesiguranța de sine implică întotdeauna și o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 aprilie – 3 mai 2020:

Ești încrezătoare în viitorul tău profesional și ești convinsă de ceea ce îţi doreşti. Mai mult decât atât, această dispoziţie pozitivă pe care o resimţi te ajută și în tot ceea ce întreprinzi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 aprilie – 3 mai 2020:

Obiectivul pe care îl ai în minte pentru această săptămână este să finalizezi la timp tot ceea ce ți-ai propus în plan profesional. Chiar dacă drumul pare a fi unul anevoios, niciodată nu ai ajuns să îți desconsideri capacitatea de adaptare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 aprilie – 3 mai 2020:

În perioada următoare vei avea parte de susținere necondiționată din partea anumitor persoane din viața ta. Acest fapt îți oferă șansa să faci lucrurile exact așa cum îți dorești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 aprilie – 3 mai 2020:

Pentru tine, această săptămână va fi prima din an în care vei reuși să pui cap la cap idei și planuri pentru a obține ceea ce îți propui. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 27 aprilie – 3 mai 2020:

Pui accent din nou pe dezvoltarea personală, pe propriul echilibru fizic, dar mai ales psihic și pe tot ceea ce are legătură cu familia ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie