Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 25 noiembrie – 1 decembrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 25 noiembrie – 1 decembrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 25 noiembrie – 1 decembrie 2019:

Săptămâna aceasta te întâmpină cu un sentiment intens de ușurare. Îți dai seama cât de mult te-ai maturizat în ultima perioadă și efectul pe care îl are această schimbare asupra dinamicii vieții tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 25 noiembrie – 1 decembrie 2019:

Nu îți place deloc atunci când anumite persoane încearcă să îți inducă alegerile pe care trebuie să le faci. Comunicarea din plan personal se va îmbunătăți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 noiembrie – 1 decembrie 2019:

Parteneriatele profesionale presupun multă dedicare și prezență de spirit. Din păcate, zilele acestei săptămâni se vor materializa în jurul vieții personale și de aceea vei prioritiza altfel lucrurile. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 25 noiembrie – 1 decembrie 2019:

Planurile personale și profesionale se intercalează destul de mult, iar energia negativă care va lua locul bunei dispoziții în cadrul familiei, va duce tot mai des la conflicte. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 25 noiembrie – 1 decembrie 2019:

Prospectarea în plan profesional te poate aduce mai aproape de visurile pe care le ai. Nu rămâne indiferentă în fața posibilității de a face ceva ce iubești cu adevărat! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 noiembrie – 1 decembrie 2019:

Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan al vieții tale, lucrurile nu decurg niciodată lin. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 noiembrie – 1 decembrie 2019:

Indiferent de dinamica relațiilor din viața ta, reușești să vorbești deschis despre propriile sentimente sau emoții care îl vizează și pe celălalt partener deoarece crezi din ce în ce mai mult în autenticitate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 noiembrie – 1 decembrie 2019:

Oportunitățile din jurul tău te stimulează din punct de vedere intelectual, dar te și provoacă să ieși din zona de confort. Un pas înainte, doi înapoi. Cam aceasta este pentru tine dinamica acestei săptămâni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 noiembrie – 1 decembrie 2019:

Viața de familie pare să fie tot mai solicitantă, mai ales spre mijlocul săptămânii când toți o să fiți nevoiți să vă adaptați cât mai repede unor schimbări care vor avea loc. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 noiembrie – 1 decembrie 2019:

În ultima perioadă ai pierdut din vedere faptul că micile bucurii de care ai parte zi de zi te pot ajuta să atingi tocmai acea fericire la care visezi dintotdeauna. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 noiembrie – 1 decembrie 2019:

Practica pe care ți-ai impus-o în anumite sectoare ale vieții te-a ajutat să îți structurezi noi tabieturi. Toate demersurile pe care le faci pentru propria stare de bine dau rezultate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 25 noiembrie – 1 decembrie 2019:

Caruselul de emoții pe care îl trăiești în ultima perioadă se va intensifica totuși destul de mult. Chiar dacă nu găsești răspunsuri la modul în care anumite persoane se comportă cu tine, devii distantă și indiferentă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie