Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 25 iunie - 1 iulie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 25 iunie – 1 iulie 2018:

Îţi este greu să îţi menţii intactă conduita când simți pe propria piele impertinența celor din jur. Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil în această săptămână, atmosfera de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 25 iunie – 1 iulie 2018:

Te intrigă foarte mult unele din discuțiile pe care le ai la birou. Îți dai seama că mulți dintre cei cu care lucrezi zi de zi se pot încadra în cea mai joasă speță de oameni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 iunie – 1 iulie 2018:

Imaginația te va ajuta să îți setezi obiective profesionale destul de exigente. Ai nevoie de confirmarea socială a celor din jur atunci când intenționezi să schimbi anumite lucruri la persoana ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 25 iunie – 1 iulie 2018:

Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 25 iunie – 1 iulie 2018:

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. În această săptămână alegi însă să te lași condusă de ceea ce simți. Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 iunie – 1 iulie 2018:

Astrele acționează în defavoarea ta pe parcursul întregii săptămâni. Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională agitată nu îți permite să faci asta în momentele cele mai importante pentru relația ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 iunie – 1 iulie 2018:

În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Singura modalitate care te face să simți că deții controlul propriei vieți este să te focusezi asupra jobului și a proiectelor pe care le ai în desfășurare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 iunie – 1 iulie 2018:

Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate. Te lași dusă de val. Uneori ai tendința chiar să jignești destul de ușor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 iunie – 1 iulie 2018:

Firea ta dinamică și energică te orientează întotdeauna către acțiune. În zilele care urmează reușești să te faci remarcată de superiori. Ești o persoană comunicativă care își exprimă cu ușurință emoțiile, dar această deschidere nu te ajută întotdeauna să te faci plăcută. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 iunie – 1 iulie 2018:

Atunci când te afli doar în compania propriei persoane, reușești să îți analizezi gândurile și sentimentele într-o manieră profundă. Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 iunie – 1 iulie 2018:

Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni deoarece riști să îți petreci viața într-o monotonie continuă, care cu siguranță îți va induce stări de frustrare. În anumite situații în care te vei afla la birou vei reuși să îți dai seama de intențiile colegilor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 25 iunie – 1 iulie 2018:

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, trebuie să acţionezi. În zilele care urmează te angajezi în tot felul de acțiuni caritabile care îți hrănesc ego-ul. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie