Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 25 februarie – 3 martie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 25 februarie – 3 martie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 25 februarie – 3 martie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 25 februarie – 3 martie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 25 februarie – 3 martie 2019:

Având în sfera energetică planetele Venus și Saturn, această săptămână este caracterizată de aventură și riscuri. Intrigile fac parte din tabloul acestei săptămâni atunci când vine vorba de activitatea de la birou. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 25 februarie – 3 martie 2019:

Deși pe alocuri unele scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt multe situații în care alegi să faci doar ceea ce simți. Alegi să faci unele compromisuri destul de importante pentru relația pe care o ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 februarie – 3 martie 2019:

După o perioadă lungă în care ai simțit că plutești în derivă, totul începe să se „aranjeze” într-o formă accesibilă și pentru tine din punct de vedere psihic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 25 februarie – 3 martie 2019:

Călătoriile în interes de serviciu programate pentru perioada următoare iscă destul de multe conflicte cu partenerul. Cu toate astea, nu ești pregătită să faci niciun compromis în acest sens. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 25 februarie – 3 martie 2019:

În ultima perioadă ești tot mai puțin interesată de propriul statut social. Maturizarea pe care o trăiești te face să cauți autenticitate și simplitate în tot ceea ce te înconjoară. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 februarie – 3 martie 2019:

Deși starea de spirit din următoarele zile este destul de confuză, reușești totuși să îți menții intactă motivația în plan profesional. Ai parte de multe provocări și proiecte interesante. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 februarie – 3 martie 2019:

Indiferent de starea de spirit pe care o ai, faci tot ceea ce-ți stă în putință pentru a transforma energiile negative pe care le resimți în unele pozitive. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 februarie – 3 martie 2019:

Deși treci prin clipe dificile, consideri că nu ai nevoie de „spectatori” sau de sfaturi primite din partea unora care se prefac empatici în raport cu situațiile dificile pe care le trăiești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 februarie – 3 martie 2019:

Sunt mulți cei din viața ta care au făcut diverse compromisuri pentru ca tu să devii femeia puternică de astăzi. Recunoștința pe care le-o porți este ca un talisman pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 februarie – 3 martie 2019:

Chiar dacă dificultățile apar la orice pas, știi că orice drum pe care trebuie să-l parcurgi este mai lin alături de oamenii dragi ție. Crezi în a doua șansă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 februarie – 3 martie 2019:

Atunci când vine vorba de carieră, chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 25 februarie – 3 martie 2019:

În mai multe contexte pline de însemnătate în care te vei afla, vei reuși să transpui în cuvinte și acțiuni concrete tot ceea ce simți. Aceste zile sunt importante și pline de semnificație în ceea ce privește echilibrul tău emoțional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie