Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 25 – 31 martie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 25 - 31 martie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 25 – 31 martie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 25 – 31 martie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 24 – 31 martie 2019:

Majoritatea deciziilor pe care le iei în zilele următoare vor fi dificil de integrat în propria realitate. Pentru ca tot ceea ce faci să îți ofere sensul de care ai nevoie, este important să definești într-un mod cinstit și așteptările pe care le ai de la propriile acțiuni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 24 – 31 martie 2019:

La birou, lasă-te condusă de intuiție în acele situații care necesită o raționalizare rapidă. Rezultatele extraordinare pe care le ai în activitatea zilnică te motivează să încerci lucruri noi și să ieși din zona de confort. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 – 31 martie 2019:

Zilele care urmează sunt potrivite pentru a-ți pune în aplicare ideile. Chiar dacă reușita nu este ceva care apare în mod surprinzător în viața ta, iar tot ceea ce întreprinzi trebuie să fie focusat, trebuie să te bucuri când ai parte de ea. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 24 – 31 martie 2019:

Creionarea obiectivelor profesionale pentru perioada următoare va fi dificil de făcut având în vedere impasul energetic în care te afli. Chiar dacă ești conștientă de efectele pe care le au unele din acțiunile tale, nu le permiți celor din jur să comenteze pe baza acestui aspect. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 24 – 31 martie 2019:

Ești pasionată de multe subiecte care îți sunt necunoscute și de aceea vei alege să citești câte puțin din fiecare domeniu. Pasiunea cu care faci tot ceea ce îți propui te ajută să străbați cel puțin jumătate de drum până la atingerea obiectivelor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 – 31 martie 2019:

Indiferent de tipul lor, nu crezi în exuberanța relațiilor de lungă durată. Dintr-un motiv sau altul, conexiunea emoțională își pierde din aderență' și tot ceea ce rămâne în loc este un sentiment de siguranță și de confort. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 24 – 31 martie 2019:

Esența' care se află dincolo de acțiunile pe care le faci nu este cunoscută de mulți cei cu care intri în contact. Crezi destul de mult în puterea aparențelor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 – 31 martie 2019:

Ai nevoie de confirmarea socială a celor din jur atunci când intenționezi să schimbi anumite lucruri la persoana ta. Sunt multe momente pe parcursul acestei săptămâni când te vei lăsa ghidată doar de ceea ce simți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 – 31 martie 2019

Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil în această săptămână, atmosfera de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective. Dinamica pe care o trăiești zi de zi în propria familie te face să îți pui multe întrebări cu privire la ceea ce îți dorești cu adevărat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 – 31 martie 2019

Amintirile fiecăruia dintre noi construiesc drumul pe care noi am pășit zi de zi pentru a ajunge ceea ce suntem astăzi. Chiar dacă unele lucruri sunt dificil de integrat, impactul pe care îl pot avea asupra vieții noastre interioare nu este ceva ce poate fi contestat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 – 31 martie 2019:

Planetele 'guvernează' cu toată determinarea zona comunicării și de aceea te vei afla în postura de a-ți argumenta public acțiunile. Zâmbetul pe care îl afișezi mereu în interacțiunile cu cei din jur ajută la destinderea atmosferei și îți oferă încredere în poziția pe care ți-o asumi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 24 – 31 martie 2019:

Întotdeauna trebuie să ai grijă să fii onestă cu propria persoană. Este posibil să primești un ultimatum cu privire la un aspect profesional, dar nici măcar această postură în care te afli nu te va forța să faci vreun compromis. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie