Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 24 februarie – 1 martie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 24 februarie - 1 martie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 24 februarie – 1 martie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 24 februarie – 1 martie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 24 februarie – 1 martie 2020:

Indiferent de ceea ce urmează să se întâmple în plan profesional, simți că nu nici măcar încrederea persoanei iubite. Nimic din ceea ce este în jur nu pare să fie autentic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 24 februarie – 1 martie 2020:

Îți place să iei lucrurile cu calm. La birou încerci să nu pierzi din vedere niciun detaliu important. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 februarie – 1 martie 2020:

Obsesia pe care o trăiești în raport cu viața profesională ajunge să îți creeze dificultăți în viața personală. Echilibrul dintre aceste două sectoare ale vieții tale este de mult timp zdruncinat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 24 februarie – 1 martie 2020:

Atunci când vine vorba de sectorul personal, în această săptămână ți se oferă destule indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Gândești totul într-o mare viteză. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 24 februarie – 1 martie 2020:

Te prefaci foarte bine în fața celorlalți. Nu dorești ca cineva să îți dea seama de ceea ce trăiești în plan personal. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 februarie – 1 martie 2020:

Te simți intrigată în raport cu schimbările care au loc în viața personală. Parcă nu știi cum trebuie să reacționezi și cu atât mai puțin, să acționezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 24 februarie – 1 martie 2020:

Te îndrepți spre direcția greșită în carieră. Deși de mic copil ți-ai dorit o viață profesională activă și provocatoare, destinul ți-a demonstrat că fericirea, pentru tine, nu este acolo. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 februarie – 1 martie 2020:

Ai nevoie să readuci în viața ta starea de echilibru de altădată. Maniera în care te raportezi constant la toate situațiile tensionate de la birou face din tine o colegă desăvârșită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 februarie – 1 martie 2020:

În această săptămână există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Creșterile bruște de temperatură creează haos la nivelul sistemului tău imunitar și te vei simți mai tot timpul vlăguită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 februarie – 1 martie 2020:

Simți că ești destul de tensionată din punct de vedere psihic și vei încerca să cauți ajutor la cei dragi. Unele persoane vor veni înainte ta și te vor ajuta să te regăsești, iar altele îți vor face mult mai mult rău. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 februarie – 1 martie 2020:

Chiar dacă propriile visuri presupun acțiune și perseverență, ești conștientă că în prezent treci printr-un impas care te 'blochează' din punct de vedere energetic. Ai răbdare cu tine! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 24 februarie – 1 martie 2020:

Te simți dornică de a te face remarcată de anumite persoane. Săptămâna care urmează îți va aduce multe provocări, dar și reușite, mai ales în plan profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie