Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 24-30 septembrie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 24-30 septembrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 24-30 septembrie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 24-30 septembrie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 24-30 septembrie 2018:

Ușile către reușită în plan profesional ți se deschid larg în această săptămână. Oportunități de invidiat te pun pe gânduri, mai ales că viața de familie rămâne prioritatea ta principală. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 24-30 septembrie 2018:

În următoarele zile trebuie să iei decizii radicale care pun în pericol orice tip de siguranță de care ai parte în prezent. Cu toate astea, te lași ghidată de ceea ce îți spune intuiția. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24-30 septembrie 2018:

Ai devenit o persoană mai matură, mai calculată și mai responsabilă, chiar și în raport cu propriile sentimente. Pentru tine, zilele care urmează sunt definite de reușită și succes. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 24-30 septembrie 2018:

Din păcate, categoria de oameni cu care ai de-a face la birou nu te ajută să ai parte de un mediu relaxant și armonios. Această săptămână se va derula într-un mod abrupt. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 24-30 septembrie 2018:

Pe parcursul acestei săptămâni o să fii mai expusă din punct de vedere social. Tot ceea ce vei trăi te va obosi foarte mult și te va forța ca spre zilele de joi sau vineri să renunți la unele planuri personale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24-30 septembrie 2018:

Nu crezi în relații platonice, indiferent că este vorba de planul personal sau profesional. Pentru tine este definitorie implicarea absolută în tot ceea ce faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 24-30 septembrie 2018:

Mercur ocupă din nou o poziție retrogradă în zodia ta și acest lucru se va resimți mai ales la începutul săptămânii. Este esențial modul în care alegi să comunici poziția socială pe care ți-o asumi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24-30 septembrie 2018:

Ai nevoie de intimitate, iar toți cei din viața ta par că nu înțeleg acest lucru. Această simplă cerință duce la conflicte semnificative între tine și membrii familiei, mai ales spre mijlocul săptămânii. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24-30 septembrie 2018:

Pe parcursul acestei săptămâni, majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24-30 septembrie 2018:

În zilele care urmează este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24-30 septembrie 2018:

Singura modalitate care te face să simți că deții controlul asupra propriei vieți este să te concentrezi asupra jobului și a proiectelor pe care le ai în desfășurare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 24-30 septembrie 2018:

Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională agitată nu îți permite să faci asta în zilele următoare. Ai senzația că nu îți găsești locul în această lume. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din astrologie