Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iunie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 iunie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iunie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 24 – 30 iunie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 24 – 30 iunie 2019:

Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 24 – 30 iunie 2019:

Ai foarte multe întrebări de adresat, dar nimeni nu te poate ajuta în acest sens decât propria persoană. Din nefericire pentru tine, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra personalității tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 – 30 iunie 2019:

Cauți cu disperare acceptarea reală a unei persoane anume și din nou intri într-un cerc vicios care va fi dificil de 'zdruncinat'. Din păcate, insiști pe unele chestii care știi că nu vor fi niciodată așa cum îți dorești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 24 – 30 iunie 2019:

Această săptămână îți oferă destule indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Nimic din ceea ce trăiești nu îți dă senzația de autenticitate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 24 – 30 iunie 2019:

Comunicarea din relație are de suferit din cauza indeciziei tale, iar tu o știi. Perioada următoare este destul de dificilă din punct de vedere emoțional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 – 30 iunie 2019:

Te gândești tot mai serios să intri într-un an sabatic din punct de vedere emoțional. Influențele negative pe care le au anumite persoane asupra ta te irită tot mai mult, dar nici nu ești capabilă să vorbești deschis despre ceea ce simți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 24 – 30 iunie 2019:

Ai putea începe această săptămână prin a sparge cu toată inima întregul set de reguli sociale pe care le urmezi. Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, trebuie să acţionezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 – 30 iunie 2019:

Decizia de a lucra puțin la aspectul fizic este una excelentă. Demersurile pe care le vei face în acest sens te vor ajuta să îți recapeți și vitalitatea de altădată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 – 30 iunie 2019:

Este important să îți acorzi timp și răbdare pentru a integra cu maturitate o nouă dezamăgire de care ai parte în viața ta de zi cu zi. Această săptămână aduce în prim plan capacitatea ta de adaptare la tot ceea ce este nou. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 – 30 iunie 2019:

În plan personal recunoști din nou acea stare de agitație și neconcordanță care reapare între tine și partener. În aceste zile nu ești destul de lucidă sau rațională pentru a lua cea mai bună decizie în acest sens. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 – 30 iunie 2019:

Această săptămână este definitorie pentru tine din toate punctele de vedere. Egoismul cu care acționează anumite persoane încă reușește să te surprindă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 24 – 30 iunie 2019:

Dualitatea lucrurilor de care ai parte te va pune în încurcătură. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie