Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 24-30 decembrie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 24-30 decembrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 24-30 decembrie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 24-30 decembrie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 24-30 decembrie 2018:

Având în vedere starea de oboseală psihică pe care ai resimțit-o în ultima perioadă, ai nevoie de mai multe activități care să te relaxeze. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 24-30 decembrie 2018:

Chiar dacă ești de părere că totul poate decurge conform planului stabilit, se întâmplă ca, în multe din contextele în care te vei afla, să nu găsești soluții imediate la problemele cu care te vei confrunta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24-30 decembrie 2018:

Nimeni nu îți va da înapoi timpul pe care îl pierzi! Încearcă să te pui pe primul loc și, mai mult decât atât, învață odată pentru totdeauna că tu ești cea mai importantă în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 24-30 decembrie 2018:

Zilele acestei săptămâni de iarnă te apropie mai mult de cei dragi și te face să fii recunoscătoare pentru tot ceea ce viața ți-a oferit. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 24-30 decembrie 2018:

În zilele care urmează este important să te concentrezi pe propriile nevoi și pe acele relații care, într-adevăr, te ajută să te dezvolți din punct de vedere emoțional. Alegi să petreci sărbătorile în familie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24-30 decembrie 2018:

Familia este și va fi întotdeauna susținătorul principal pentru tine, chiar dacă uneori ai senzația că nu îți oferă sprijinul de care ai tu nevoie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 24-30 decembrie 2018:

În aceste zile agitate, astrele te ajută să îți menții încrederea în tot ceea ce reprezintă frumos. Pentru tine, sistemul de valori morale după care te ghidezi este foarte important și nu faci concesii în acest sens. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24-30 decembrie 2018:

Nevoia de a ieși în evidență te face să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri amoroase. Atunci când vine vorba însă de viața profesională, Jupiter creează un climat de încredere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24-30 decembrie 2018:

La începutul acestei săptămâni vei simți nevoia să te reinventezi, indiferent de ce sector al vieții tale este vorba. Mai mult decât atât, dificultățile financiare prin care treci te fac să fii mai drastică în raport cu mai multe aspecte. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24-30 decembrie 2018:

Odată ce reușești să îți clasezi proiectele de care trebuie să te ocupi până la finele anului, nu mai ai timp de pierdut în van. Uranus readuce în viața ta nevoia de a fi rebelă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24-30 decembrie 2018:

Deși este posibil ca în anumite contexte în care te vei afla să nu reușești să îți expui ideile, în această săptămână te mulțumești cu șansa de a cunoaște oameni deosebiți din punct de vedere profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 24-30 decembrie 2018:

În zilele care urmează alegi să fii recunoscătoare pentru tot ceea ce ai și îți promiți să aduci în viața celor din jur, atât cât poți, o urmă de speranță. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie