Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 24-30 august 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 24-30 august 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 24-30 august 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 24-30 august 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 24-30 august 2020:

În aceste zile agitate, astrele te ajută să îți menții încrederea în tot ceea ce reprezintă frumos. Pentru tine, sistemul de valori morale după care te ghidezi este foarte important. Nu faci concesii în acest sens. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 24-30 august 2020:

Sentimentul de neapartenență care te încearcă de multe ori în echipa de la birou devine principala motivație în găsirea unui alt loc de muncă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24-30 august 2020:

Odată ce reușești să îți clasezi proiectele de care trebuie să te ocupi, nu mai ai timp de pierdut în van. Uranus readuce în viața ta nevoia de a fi rebelă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 24-30 august 2020:

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îți aducă împlinirea pe care tu o vizualizezi, trebuie să acționezi. Acesta poate fi un punct din care să pornești în îndeplinirea propriilor visuri. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 24-30 august 2020:

Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24-30 august 2020:

Mișcarea haotică a astrelor te va influența destul de mult la nivel emoțional, chiar dacă acest lucru nu va fi perceptibil pentru tine. Te simți „acostată” de nevoile celor din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 24-30 august 2020:

Nimic nu este mai reconfortant decât faptul că ești conștientă de ceea ce poți trăi dacă ai în jur persoane care te apreciază cu adevărat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24-30 august 2020:

Te implici în tot felul de relații pasagere doar pentru a mușamaliza starea de nesiguranță pe care o trăiești în permanență. Intrigile persoanelor de la birou te irită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24-30 august 2020:

În plan profesional este posibil să fii mult prea grăbită în inițiative și să faci lucrurile într-o manieră dezorganizată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24-30 august 2020:

ncearcă să te pui pe primul loc și mai mult decât atât, învață odată pentru totdeauna că tu ești cea mai importantă în viața ta. Persoanele din jur au multe așteptări de la tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24-30 august 2020:

Oferi dovezi de afecțiune doar în plan social pentru că sentimentele tale se simt protejate în spatele acestei „copertine”. Persoanele care chiar te cunosc sunt intrigate de acest comportament. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 24-30 august 2020:

Ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce îți dorești și acesta este și motivul pentru care devii atât de reticentă la tot ceea ce îți spun cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie