Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 23-29 martie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 23-29 martie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 23-29 martie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 23-29 martie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 23-29 martie 2020:

Încă din primele zile ale săptămânii ai senzația că energia și implicarea sunt concentrate pe direcții total greșite. Nimic din ceea ce trăiești nu îți aduce împlinirea de care ai nevoie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 23-29 martie 2020:

Weekendul este concentrat pe viața socială, în special pe cea romantică. Ai dispoziție de flirt, vei petrece timp cu partenerul de cuplu sau familia și vei încerca să te remarci în orice context în care te vei afla. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 23-29 martie 2020:

În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă uneori poate fi un comportament riscant. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 23-29 martie 2020:

Anumite relații care și-au pierdut din însemnătate pentru tine par să prindă din nou contur în zilele următoare, dar asta nu înseamnă că ești pregătită să oferi o a doua șansă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 23-29 martie 2020:

În această săptămână ai idei noi pentru renovarea casei, vrei să te apuci de câteva cursuri de dezvoltare personală, petreci mult mai mult timp în compania familiei. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 23-29 martie 2020:

Atunci când majoritatea este de acord cu tine, simți că deții controlul asupra propriei vieți. Ai mereu nevoie de confirmare socială. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 23-29 martie 2020:

Deși întâmplările de care ai parte în plan personal și pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai iau amploare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 23-29 martie 2020:

Ai nevoie de multă organizare și determinare pentru a schimba anumite lucruri. În timp ce toată lumea pare să acționeze disperat în ceea ce privește cariera, la tine orice pas este calculat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 23-29 martie 2020:

Nu ești deschisă la ideea de colaborare mutuală. Lucrurile trebuie să ia întotdeauna forma pe care ți-o dorești. Tot ceea ce se întâmplă trebuie să graviteze în jurul tău. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 23-29 martie 2020:

Chiar dacă uneori ești mai sensibilă raportat la anumite aspecte, nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 23-29 martie 2020:

Pe parcursul acestei săptămâni reușești să pui în aplicare orice idee îți traversează mintea, indiferent de riscurile care se identifică pe parcursul procesului. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 23-29 martie 2020:

Problemele celor din jur îți acaparează din nou existența și uiți de tine. Weekend-ul te găsește într-o dispoziție mult prea apatică pentru a face orice altceva în afară de a te odihni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie