Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 23 – 29 iulie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 iulie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 23 – 29 iulie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 23 – 29 iulie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 23 – 29 iulie 2018:

Nu ai atât de multă încredere în propria persoană pentru a putea să mizezi pe acest lucru indiferent de contextul în care te afli. Te lași foarte ușor influențată de opiniile celor din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 23 – 29 iulie 2018:

Se pare că nimic din ceea ce faci în prezent nu îți este caracteristic. Este posibil ca evenimentele din ultima perioadă să te fi condus spre astfel de alegeri regretabile. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 23 – 29 iulie 2018:

Deși sunt multe evenimente la care ai obligații profesionale să fii prezentă, nu îți dorești să dai curs invitațiilor. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 23 – 29 iulie 2018:

Reproșurile vin din mai multe părți pe parcursul acestei săptămâni. Poate este indicat să cauți să echilibrezi balanța atunci când vine vorba de familie și carieră. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 23 – 29 iulie 2018:

Atunci când consideri că tot ceea ce faci zi de zi nu îți aduce împlinirea de care ai nevoie, ar trebui să te întrebi dacă nu este momentul potrivit pentru o schimbare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 23 – 29 iulie 2018:

Nevoia de intimitate devine tot mai acută pe parcursul acestei săptămâni. Resimți la nivel somatic chiar toată intruziunea celor din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 23 – 29 iulie 2018:

Succesiunea lucrurilor care au loc te miră, dar te și încântă. Totul în jurul tău pare să fie în concordanță cu ceea ce simți. Perioada următoare este potrivită pentru anticipări în plan profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 23 – 29 iulie 2018:

Pe parcursul acestei săptămâni întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 23 – 29 iulie 2018:

Prioritățile tale se modifică radical pe parcursul acestei săptămâni. Îți îndrepți atenția spre propria persoană și îți dai seama că ai făcut-o destul de târziu. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 23 – 29 iulie 2018:

Atunci când mizezi pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Chiar și în viața profesională se văd schimbările care au apărut în viața ta odată ce ți-ai modificat perspectiva asupra lucrurilor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 23 – 29 iulie 2018:

Pentru tine atmosfera de lucru este esențială în ceea ce privește succesul. Aventura de care ai parte în plan personal te ajută să lași în trecut toate deciziile greșite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 23 – 29 iulie 2018:

În ceea ce privește cariera, încă aștepți momentul potrivit pentru a-ți evidența abilitățile. Această pierdere de timp te poate face să pierzi oportunități importante de dezvoltare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie