Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 23 – 29 decembrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 23 - 29 decembrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 23 – 29 decembrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 23 – 29 decembrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 23 – 29 decembrie 2019:

Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Magia acestei perioade a sărbătorilor pare că te îndeamnă să pui mai mult preț pe lucrurile simbolice care aparent nu sunt învăluite' cu semnificații deosebite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 23 – 29 decembrie 2019:

În fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată. Zilele acestei săptămâni se află sub influența lui Venus care va intensifica dorința ta de a călători. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 23 – 29 decembrie 2019:

Lasă loc de răbdare și de compasiune! Mai ales prin prisma situațiilor critice prin care treci în această perioadă, este nevoie să fii mai indulgentă cu tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 23 – 29 decembrie 2019:

Luna plină din această perioadă poate aduce destul de multă tensiune în viața ta. Atunci când ești pusă în postura de a-ți negocia poziția într-un anumite context social, ai senzația că nu știi ce argumente să aduci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 23 – 29 decembrie 2019:

Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă pe care o resimți pe parcursul întregii săptămâni te ajută foarte mult în tot ceea ce întreprinzi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 23 – 29 decembrie 2019:

Indiferent de situația în care te afli, încerci să vezi lucrurile dincolo de aparențe. În plan profesional te lași ghidată de motivația pe care o resimți pentru a îndeplini cât mai bine toate taskurile de care ești responsabilă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 23 – 29 decembrie 2019:

Toți cei din jur te simt destul de tensionată pe parcursul următoarelor zile. Indiferent de provocările pe care le aduce cu sine activitatea de la birou, este important să adresezi întrebări atunci când simți că ceva este în neregulă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 23 – 29 decembrie 2019:

Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate. Nu scapi niciodată de responsabilitate în astfel de situaţii. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 23 – 29 decembrie 2019:

Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Dacă mingea este la tine în teren în ceea ce privește o anumite persoană, 'șutează' sau renunță definitiv. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 23 – 29 decembrie 2019:

În această săptămână o să ai posibilitatea de a evalua calitatea relațiilor de care ai parte, indiferent că este vorba de cele profesionale sau de cele personale. Din fericire, simți și știi că ai în jurul tău doar oameni fideli și devotați și pe care te poți baza în orice context. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 23 – 29 decembrie 2019:

În zilele următoare forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Deși sunt multe contexte în care ai nevoie de confirmare socială, rămâi o fire independentă și individualistă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 23 – 29 decembrie 2019:

Deși majoritatea deciziilor pe care le iei te scot din zona de confort, îți asumi acest lucru. Ai rămas aceiași fire naivă dintotdeauna. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie