Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 22 – 28 aprilie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 aprilie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 22 – 28 aprilie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 22 – 28 aprilie, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 22 – 28 aprilie 2019:

În acest început de săptămână este posibil să te simți tot mai provocată să îți depășești limitele. Indiferent că va fi vorba de planul personal sau de cel profesional, vei încerca să scoți la iveală acele părți din tine pe care încerci să le autolimitezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 22 – 28 aprilie 2019:

Ai nevoie de mai mult spațiu social pentru a te exprima. Atunci când vine vorba de conflictele pe care le ai cu cei dragi, ai tendința să cedezi pentru a le face pe plac. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 22 – 28 aprilie 2019:

Având în vedere starea de conflict interior pe care o resimți în aceste zile, ai nevoie de noi ancore emoționale pentru a putea să te liniștești. În viața ta ai destul de multe persoane care te solicită emoțional și te vei simți răvășită din acest punct de vedere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 22 – 28 aprilie 2019:

Ești o persoană magnetică în plan social. Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 22 – 28 aprilie 2019:

Răbdarea este cheia succesului pentru tine. Din păcate, ești o fire agitată și explozivă, iar aceste caracteristici ale personalității tale te dezavantajează în plan profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 22 – 28 aprilie 2019:

Chiar dacă devii nerăbdătoare în raport cu îndeplinirea anumitor visuri, nu trebuie să acționezi imprudent. Tot ceea ce ai construit în decursul mai multor ani se poate ruina în urma unui comportament imatur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 22 – 28 aprilie 2019:

Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi cu desăvârșire pe parcursul acestei săptămâni. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii foarte irascibilă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 22 – 28 aprilie 2019:

Fiind determinată să nu lași lucrurile să decurgă de la sine, vei face tot ce ține de tine pentru ca viața ta să prindă culoare. Nu vei reuși întotdeauna să adopți tactica care să se potrivească cel mai bine cu așteptările pe care le au cei din jur de la tine, dar nici nu vei dezamăgi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 22 – 28 aprilie 2019:

Dacă faci alegerile potrivite, cu siguranță vei reuși să îți ușurezi viața. În această perioadă din viața ta nu ai nevoie de niciun fel de complicații care să îți distragă atenția de la obiectivele pe care le ai stabilite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 22 – 28 aprilie 2019:

Responsabilitatea pe care de multe ori o aruncai asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental. Problemele cu care ai fost nevoită să te confrunți în ultima perioadă te-au ajutat să te maturizezi destul de mult. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 22 – 28 aprilie 2019:

Fără să înțelegi de ce se întâmplă acest lucru, persoanele din jur sunt din ce în ce mai critice la adresa ta. Este posibil ca firea ta defensivă să atragă o astfel de atitudine din partea celor din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 22 – 28 aprilie 2019:

Această săptămână te va găsi din nou într-o dispoziție psihică duală. Îți este greu să faci alegeri pe care ulterior să nu le regreți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie