Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 21 – 27 octombrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 21 - 27 octombrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 21 – 27 octombrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 20 – 27 octombrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 21-27 octombrie 2019:

Chiar de la începutul săptămânii vei simți o nevoie neînțeleasă de a te retrage din mijlocul oricărei conexiuni emoționale, din mijlocul acțiunii care are loc la birou, din mijlocul a tot ceea ce înseamnă social. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 21-27 octombrie 2019:

În relația personală, vei avea parte de mult romantism și tandrețe, mai ales că știi că legătura dintre tine și partener a trecut la alt nivel. Modul perfect în care ai ajuns să comunici cu cel de lângă tine este de necontestat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 21-27 octombrie 2019:

Fără să insiști asupra acestei percepții, oamenii din jurul tău îți par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Poate fi vorba de acea stare de repaus pe care o trăim cu toții odată cu încheierea unui capitol din viața noastră sau poate fi vorba doar despre modul în care tu te proiectezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 21-27 octombrie 2019

Ai senzația că cei din jur nu înțeleg, în niciun context, mesajul pe care încerci să îl transmiți. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, continui să rămâi o fire asertivă și dedicată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 21-27 octombrie 2019:

Tot ceea ce alcătuiește viața ta actuală reprezintă catalizatorul pentru propria fericire, chiar dacă uneori îți este dificil să accepți unele lucruri. Delăsarea de care constați că ești capabilă în contextul profesional este de fapt lipsa unei motivații pentru a fi mai bună în ceea ce faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21-27 octombrie 2019:

Îți dorești lucruri noi pentru tine și pentru cei dragi, dar asta nu depinde de tine. Acțiunile tale rămân de multe ori fără ecou. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 21-27 octombrie 2019:

Trecutul romantic încă își menține ancorele în prezentul tău. Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 21-27 octombrie 2019:

Poate sună copilăresc, încă tot ceea ce trebuie să faci este să îți dai voie să simți. Ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 21-27 octombrie 2019:

Se pare că rolul persoanei oricând disponibile din punct de vedere emoțional pentru cei din jur, este saturat. Nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 21-27 octombrie 2019:

Insiști asupra unor subiecte despre care nu știi mai nimic tocmai pentru că ai senzația că nu deții controlul. Comportamentul acesta poate fi catalogat ca fiind intrusiv. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 21-27 octombrie 2019:

La o mai atentă introspecție, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra echilibrului tău interior. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 21-27 octombrie 2019:

Ești mult prea sensibilă pentru societatea în care trăim și în fiecare zi care trece duci bătălii dure cu propriile sentimente și emoții. Ești reticentă în fața unui 'nou început', mai ales atunci când în joc se află lucruri în care crezi cu adevărat și îți este frică să se 'strice'. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video