Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 20-26 iulie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 20-26 iulie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 20-26 iulie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 20-26 iulie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 20-26 iulie 2020:

Deși atitudinea persoanei iubite poate fi îndoielnică, și tu ești mult prea exigentă cu cei din jur. Zilele acestei săptămâni te scot din zona de confort. Astrele te îndeamnă să acționezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 20-26 iulie 2020:

Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 20-26 iulie 2020:

Lucrurile încep să prindă contur în plan profesional. Te simți sprijinită cu adevărat de persoanele care contează pentru tine, iar asta este esențial. Ești dependentă de adrenalină. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 20-26 iulie 2020:

În plan profesional cu siguranță ești capabilă de reușite extraordinare. Chiar dacă sprijinul persoanei iubite este important pentru tine, lipsa lui nu te va opri din a-ți urma visurile. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 20-26 iulie 2020:

Deși consideri că îți cunoști limitele, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 20-26 iulie 2020:

Ești pasiv-agresivă. Nimic din ceea ce spui nu poate anula această senzație pe care o resimt cei din jur în raport cu tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 20-26 iulie 2020:

Pentru tine totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea obiectivului. Această săptămână de iulie aduce cu sine zile cu evenimente intense din punct de vedere emoțional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 20-26 iulie 2020:

Pentru starea ta de bine, devine imperioasă ideea de a petrece cât mai mult timp singură. Ai nevoie de asta. Este de preferat să nu te avânți la achiziționarea unor lucruri care chiar nu îți sunt necesare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 20-26 iulie 2020:

Sunt sectoare în viața ta în care achizițiile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Uranus aduce în viața ta multe schimbări radicale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 20-26 iulie 2020:

Ești într-o continuă căutare de indicii care să îți sugereze drumul pe care trebuie să pășești. Vezi totul în perspectivă și ești conștientă mereu de implicațiile deciziilor pe care le iei. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 20-26 iulie 2020:

În plan profesional ai nevoie de mai multă validare. Dintotdeauna ai simțit că nu ești apreciată la adevărata valoare, iar acest fapt te scoate din zona de confort. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 20-26 iulie 2020:

A te lăsa ghidată de ceea ce simți poate deveni destul de confuz având în vedere perioada plină de dificultăți prin care treci. Maniera în care vei alege să faci lucrurile este cea care îți va aduce armonie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie