Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 20-26 ianuarie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 20-26 ianuarie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 20-26 ianuarie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 20-26 ianuarie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 20 – 26 ianuarie 2020:

În perioada care urmează, așteaptă-te la câteva experiențe radicale. N-ar fi rău să încerci să faci niște lucruri pe care nu le-ai mai experimentat niciodată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 20 – 26 ianuarie 2020:

Lucrurile noi vor fi predominante în viața ta pe parcursul întregii săptămâni. Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, te înșeli. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 20 – 26 ianuarie 2020:

Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Timpul ți-o va confirma! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 20 – 26 ianuarie 2020:

Ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat știu acest lucru despre tine. Mai mult decât atât, nu înțelegi rostul unei analize îndelungate a unei acțiuni pe care vrei să o faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 20 – 26 ianuarie 2020:

Te simți mai tot timpul stresată de gândul că trebuie să le faci pe plac celor din jur. Atunci când vine vorba de sectorul profesional, este important să ai mai multă încredere în propriile abilități. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 20 – 26 ianuarie 2020:

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele foarte ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 20 – 26 ianuarie 2020:

Totul în jur ți se pare covârșitor și parcă nu mai ai energia necesară pentru a face ceea ce ți-ai propus. Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna și cea care se recomandă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 20 – 26 ianuarie 2020:

Atunci când vine vorba de starea de sănătate, în zilele următoare vei descoperi afecțiuni la care nu te-ai fi gândit niciodată că le ai. Teama pe care o vei simți nu va putea fi anulată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 20 – 26 ianuarie 2020:

Expansiunea orizonturilor profesionale te ajută să faci lucruri pe care ți le-ai dorit dintotdeauna, chiar dacă provocările de care vei avea parte sunt dintre cele mai neconvenționale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 20 – 26 ianuarie 2020:

Tentațiile erotice de care ai parte în perioada următoare nu vor fi ușor de combătut, dar indiferent de context, te vei lăsa condusă de ceea ce simți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 20 – 26 ianuarie 2020:

Cu o prezență destul de perceptibilă a lui Venus în casa relațiilor, îți dai seama că tot ceea ce faci în plan personal are menirea să îți aducă împlinirea de care ai nevoie. Evită să iei decizii importante. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 20 – 26 ianuarie 2020:

Uneori alegi să fii chiar destul de drastică cu alte persoane tocmai pentru a nu-ți lăsa vulnerabilitățile să iasă la iveală. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie