Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 20-26 aprilie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 20-26 aprilie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 20-26 aprilie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 20-26 aprilie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 20-26 aprilie 2020:

Te vei trezi făcând lucruri pe care le-ai negat sau dezaprobat dintotdeauna. Indiferent că zilele ți se par lungi sau scurte, obositoare sau mai calme, tu reușești să îți atingi întotdeauna obiectivele. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 20-26 aprilie 2020:

În plan personal, deși stai la distanță de anumite persoane, ancora emoțională construită în timp este greu de eliminat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 20-26 aprilie 2020:

Îți oferi ajutorul nestingherit, dar uneori parcă îți este teamă de această deschidere pe care o afișezi. Riscul de a fi din nou rănită crește proporțional cu cât alegi să oferi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 20-26 aprilie 2020:

Pe parcursul zilelor următoare te concentrezi destul de mult asupra unui proiect profesional important pentru tine, chiar dacă lipsa de energie care rezultă este definitorie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 20-26 aprilie 2020:

Micile conflicte pe care le trăiești în mai multe contexte te vor face să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 20-26 aprilie 2020:

Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung acestea merită orice dedicare din partea ta. Timpul ți-o va confirma! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 20-26 aprilie 2020:

Insiști asupra unor subiecte despre care nu știi mai nimic tocmai pentru că ai senzația că nu deții controlul. Comportamentul acesta poate fi catalogat ca fiind unul intrusiv. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 20-26 aprilie 2020:

Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică și totul se va resimți în plan emoțional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 20-26 aprilie 2020:

Ai nevoie de mai mult spațiu social pentru a te exprima. Atunci când vine vorba de conflictele pe care le ai cu cei dragi, ai tendința să cedezi pentru a le face pe plac. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 20-26 aprilie 2020:

Ai nevoie de mai mult spațiu pentru propria persoană. Visurile pe care le ai pot fi ușor îndeplinite atât timp cât tu vei rămâne concentrată pe pașii pe care trebuie să îi urmezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 20-26 aprilie 2020:

Adevărul poate fi mult prea dureros uneori. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 20-26 aprilie 2020:

Dinamica actuală a legăturii dintre tine și partener nu îți mai oferă motive pentru a deveni o persoană mai bună cu fiecare zi care trece. Acest lucru îți dă de gândit. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie