Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 2-9 septembrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 2-9 septembrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 2-9 septembrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 2-9 septembrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 2-9 septembrie 2019:

Tot ceea ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 2-9 septembrie 2019:

Sunt sectoare în viața ta în care acțiunile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 2-9 septembrie 2019:

Având în sfera energetică planetele Jupiter și Marte, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 2-9 septembrie 2019:

Fără să îți dai seama de acest lucru, te lași cucerită de vorbe goale, chiar dacă știi că promisiunile care ți se fac nu vor ajunge niciodată să se transforme în realitate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 2-9 septembrie 2019:

Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 2-9 septembrie 2019:

Poate în spatele anumitor judecăți sau prejudecăți se află un blocaj psihic care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 2-9 septembrie 2019:

În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă uneori poate fi un comportament riscant. În fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 2-9 septembrie 2019:

Maniera calmă și caldă în care interacționezi cu cei din jur dezvăluie o parte esențială a personalității tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 2-9 septembrie 2019:

Atunci când trebuie să faci compromisuri în raport cu propria stare de bine îți dai seama că toate realizările tale până la momentul respectiv parcă se anulează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 2-9 septembrie 2019:

Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 2-9 septembrie 2019:

Atunci când ești dezamăgită într-o anumită relație, nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 2-9 septembrie 2019:

Întotdeauna te lași influențată de punctul de vedere al celor din jur și de aceea ajungi să pui la îndoială propriile sentimente. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie