Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 2-8 martie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 2-8 martie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 2-8 martie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 2-8 martie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 2-8 martie 2020:

În ultima perioadă ai evitat să emiți judecăți de valoare în raport cu anumite aspecte, iar această decizie ți-a adus stabilitate psihică și emoțională. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 2-8 martie 2020:

Indiferent de soluțiile care îți sunt prezentate de cei din jur, tu ești conștientă că modul în care gândești este cel mai elocvent. Din păcate, ai o atitudine de superioritate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 2-8 martie 2020:

La birou nu se întâmplă nimic notabil în zilele care urmează, iar asta îți oferă spațiu pentru programarea activităților din weekendul următor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 2-8 martie 2020:

Ai foarte multe așteptări, iar tot ceea ce faci este să proiectezi propriile frustrări asupra altora. Acesta nu este un mecanism sănătos. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 2-8 martie 2020:

Tot ceea ce vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te va determina să renunți la o parte din oamenii în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 2-8 martie 2020:

În carieră vei avea parte de multe oportunități, dar acest lucru te va pune în dificultate. Ai mari probleme în ceea ce privește luarea deciziilor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 2-8 martie 2020:

Flirturile pe care le plasezi în raport cu cei din jur îți dau o aură de cuceritoare. Deși nu ești interesată de nicio relație în plan personal, simți nevoia de a ți se confirma sexualitatea. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 2-8 martie 2020:

Noul timp și schimbările bruște de temperatură creează haos la nivelul sistemului tău imunitar și te vei simți mai tot timpul vlăguită. Cu toate astea, adori primăvara. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 2-8 martie 2020:

Nimic nu poate fi mai autentic decât propriile sentimente. Gândurile constructive te ajută să îți modelezi cariera după propriul plac. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 2-8 martie 2020:

Zilele acestei săptămâni de primăvară te provoacă, mai ales la nivel profesional. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți „eșalonezi” energia psihică de care dispui. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 2-8 martie 2020:

Relația personală îți oferă cadrul de care ai nevoie pentru a face lucruri deosebite pentru propria persoană. Pentru tine o astfel de dinamică poate descrie „fericirea în doi”. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 2-8 martie 2020:

Pentru a menține un echilibru între profesional și personal este nevoie de multe resurse. Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic, ci doar te minți singură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie