Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 19-25 februarie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 19-25 februarie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 19-25 februarie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 19-25 februarie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 19-25 februarie 2018

Atunci când te afli doar cu tine însăți, reușești să îți analizezi gândurile și sentimentele într-o manieră profundă. În urma unui eveniment care te-a zdruncinat emoțional, ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce îți dorești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 19-25 februarie 2018

Reluarea la nesfârșit a unor trăiri le face să devină tot mai profunde și adânci. Indiferent de ceea ce se întâmplă în propria familie, încearcă să nu vorbești despre asta cu oricine. Unele aspecte personale este de preferat să rămână necunoscute celor din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19-25 februarie 20188

Gândești totul într-o mare viteză. Mereu iei decizii spontane, mai ales în ceea ce privește viața personală. Consideri că nu ai timp de pierdut în nenumărate analize și introspecții. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 19-25 februarie 2018

Sentimentele pe care le ai sunt pe alocuri ușor explozive. Sunt situații în care nu reușești să le ții în frâu. Viața ți-ar fi mult mai ușoară dacă ai putea face asta. Zilele acestei săptămâni poartă cu ele mult mister și adrenalină. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 19-25 februarie 2018

Se pare ca în sfârșit începi o săptămână cu o dispoziție calmă și liniștită. Cu toate astea, nu dispui de foarte multă energie și vitalitate. Vei lăsa ca lucrurile să curgă lin. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19-25 februarie 2018

Obiectivele profesionale pe care le aveai stabilite își pierd din nou din contur. Din cauza indispoziției emoționale, nu reușești să te dedici realizării lor. Viața ta este un haos total în acest moment. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 19-25 februarie 2018

Privești atitudinea defensivă a celor din jur ca pe o ofensă la adresa ta. În perioada care urmează vei alege să te detașezi emoțional de acele persoane care îți întunecă viața prin energia negativă pe care o emană. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 19-25 februarie 2018

La începutul acestei săptămâni nu te bucuri deloc de înțelegerea prietenilor deoarece aceștia au o dispoziție apatică și pe alocuri conflictuală. Te prefaci foarte bine în fața celorlalți. Nu dorești ca cineva să își dea seama de ceea ce trăiești în plan personal. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 19-25 februarie 2018

Te simți intrigată în raport cu schimbările care au loc în viața personală. Parcă nu știi cum trebuie să reacționezi și, cu atât mai puțin, să acționezi. Ai nevoie de timp pentru a te obișnui cu noile sentimente induse de evenimentele confuze care au loc. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 19-25 februarie 2018

Treci prin câteva experiențe care te fac să îți dai seama că este momentul să pui capăt unui episod important din viața ta. La birou, colegii și superiorii îți apreciază creativitatea. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 19-25 februarie 2018

În această săptămână a lunii februarie îți găsești pacea interioară de care ai nevoie. Momentul prezent este principalul catalizator al echilibrului vieții tale viitoare. Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 19-25 februarie 2018

Lucrurile se așază pe făgașul pe care tu îl consideri ca fiind normal. Răbdarea și năzuința te-au adus în acest punct. Acum începi să vezi totul cu alți ochi. În plan profesional ai multe lucruri pe care dorești să le pui în aplicare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie