Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 18 – 24 martie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 18 - 24 martie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 18 – 24 martie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 18 – 24 martie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 martie 2019:

Deși săptămâna este destul de liniștită din punct de vedere emoțional, nu reușești să îți explici starea de agitație care îți cuprinde simțurile. Totul pare să fie învăluit într-o aură întunecată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 martie 2019:

Această săptămână începe cu o serie de surprize pentru tine. Uranus, planeta care susține transformările, te va provoca să iei decizii nesăbuite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 martie 2019:

Anxietatea este cea care deține controlul asupra multor aspecte ale vieții tale. Trebuie să reușești să ieși cumva din acest cerc vicios în care te afli. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 martie 2019:

Persoanele cu care interacționezi în perioada următoare vor avea tendința să te evite. Nu ai crezut niciodată că poți inspira asemenea emoții negative celor din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 martie 2019:

De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Ești ambiguă în tot ceea ce faci. Sensibilitatea care îți caracterizează personalitatea iese la suprafață. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 martie 2019:

Toate relațiile din viața ta par să se afle sub o analiză microscopică pe parcursul întregii săptămâni. Din păcate, nici măcar tu nu știi ce vrei să obții prin acest proces. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 martie 2019:

Faci pași importanți spre regăsirea echilibrului interior. Acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Venus și Jupiter te ajută să îți menții încrederea în iubire. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 martie 2019:

Adevărul poate fi mult prea dureros uneori, atât pentru tine, cât și pentru cei care te pun față în față cu el. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 martie 2019:

Chiar dacă nu te simți a fi pregătită pentru succes în plan profesional, nu trebui să eviți să îți pui în valoare abilitățile. În zilele care urmează este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 martie 2019:

Reușitele de care ai parte în plan profesional îți oferă ocazia să te afirmi. Ai nevoie de o astfel de recunoaștere socială pentru a te concentra și pe alte obiective. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 martie 2019:

Eșecurile celorlalți au rezonat dintotdeauna în acțiunile tale și astfel ajungi să te complaci. Cu toate astea, sunt și persoane care te susțin necondiționat și de fapt acest lucru este cel mai important. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 martie 2019:

Micile pauze pe care le iei pe parcursul zilelor petrecute la birou îți oferă posibilitatea să te reculegi și să te încarci energetic. Persoanele de care ne înconjurăm vorbesc de la sine despre noi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie