Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 18-24 mai 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 18-24 mai 2020 , ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 18-24 mai 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 18-24 mai 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 18-24 mai 2020:

Neînțelegerile din plan profesional îți induc o stare de spirit negativă și te fac să te retragi în propria carapace, fără a da vreo explicație celor din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 18-24 mai 2020:

Având în vedere faptul că ești înconjurată de persoane joviale și pline de viață, te va ajuta să preiei puțin din starea lor de spirit. Trăiești mereu în viitor și uiți de prezent. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18-24 mai 2020:

Pe parcursul acestei săptămâni ai senzația că ești invitată constant în a face tot felul de introspecții în raport cu deciziile luate în trecut. Ai nevoie de iertare și îți dorești să ierți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 18-24 mai 2020:

Te ții departe de orice fel de intrigi. Înainte de a face schimbări semnificative în ceea ce privește dinamica propriei vieți, trebuie să analizezi implicațiile pe care acestea le presupun. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 18-24 mai 2020:

Odată ce încrederea într-un nou început va aduce în prim plan doar oportunitățile care pot apărea, ești conștientă că totul va decurge mult mai lin. Nu te lăsa pusă la pământ! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18-24 mai 2020:

Ideea de a fi acasă în mijlocul familiei primește o semnificație mult mai profundă pentru tine. Evenimentele care te aproprie de cei dragi te fac să îți setezi și noi priorități. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 18-24 mai 2020:

Alegerile pe care le faci sunt relevante pentru starea ta de spirit. Deși atitudinea persoanei iubite poate fi îndoielnică, și tu ești mult prea exigentă cu cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18-24 mai 2020:

Pe parcursul acestei săptămâni, sprijinul celor din jur va fi esențial pentru tine. Deși dintotdeauna ai fost o fire independentă, știi să îți respecți limitele. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18-24 mai 2020:

Instinctul tău este destul de puternic și de aceea îți urmezi mereu intuiția în situațiile în care nu găsești soluții la problemele pe care le întâmpini. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18-24 mai 2020:

Mercur-Uranus este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18-24 mai 2020:

Creativitatea de care dai dovadă în anumite contexte profesionale fac din tine un coechipier desăvârșit. O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 18-24 mai 2020:

Te simți confortabil cu rutina pe care o trăiești zi de zi, dar asta nu înseamnă că nu îți dorești mai mult de la propria persoană sau de la cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie