Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 18 – 24 iunie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 iunie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 18 – 24 iunie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 18 – 24 iunie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 iunie 2018:

Evenimentele personale din ultima perioadă ți-au acaparat concentrarea și acest lucru s-a resimțit la nivelul carierei. Saturn pare că își 'revarsă' toată energia asupra zodiei tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 iunie 2018:

Confirmarea socială de care ai nevoie ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 iunie 2018:

În perioada următoare trebuie să fii pregătită să faci față valului de presiune la care vei fi supusă. Fără să îți dai seama, vei fi 'zdruncinată' din rădăcini. Siguranța financiară de care ai nevoie în aceste zile poate avea și un fundament psihologic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 iunie 2018:

Deşi o să fii pregătită să faci faţă provocărilor, nu o să ştii dacă alegerile pe care le faci îţi vor aduce fericirea sau liniștea interioară de care ai nevoie. Încrederea în sine de altădată pare să se fi estompat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 iunie 2018:

Deși consideri că îți cunoști limitele, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. Poate de fapt este vorba de o sensibilitate pe care ai dezvoltat-o în raport cu anumite persoane. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 iunie 2018:

Odată ce îți faci prieteni noi este important să nu te grăbești în a-ți modela o părere despre ei. Vor fi situații în care vei fi de la început dezamăgită de caracterele celor cu care vei interacționa. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 iunie 2018:

Ambiția îți va ghida acțiunile pe parcursul întregii săptămâni. Succesul de care ai parte în carieră este rezultatul devotamentului și implicării tale absolute în tot ceea ce faci. Nu îți plac jumătățile de măsură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 iunie 2018:

Uranus aduce în viața ta multe schimbări radicale. Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Întreaga săptămână se va afla sub influența preponderentă a lui Marte. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 iunie 2018:

Întâlnirile ocazionale și micile discuții pe care le ai cu anumite persoane îți transmit energia pozitivă de care ai nevoie. O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 iunie 2018:

Succesiunea lucrurilor care au loc te miră, dar te și încântă. Totul în jurul tău pare să fie în concordanță cu ceea ce simți. Perioada următoare este potrivită pentru anticipări în plan profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 iunie 2018:

Reușești să te faci auzită de oameni importanți din anturajul profesional din care faci parte. În viața de familie, neajunsurile emoționale au rămas neschimbate. În perioada următoare, ai grijă la oamenii și la angajamentele pe care ți le iei. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 iunie 2018:

În zilele următoare vei fi reticentă în raport cu tot ceea ce vei trăi. Deși îți cunoști foarte bine limitele, nu înțelegi de ce în anumite situații acționezi în pofida lor. A face ceea ce simți a adus întotdeauna doar complicații în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie