Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iunie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 17 – 23 iunie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iunie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 17 – 23 iunie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 17 – 23 iunie 2019:

Te-ai plictisit să mai fii tristă și abătută și dorești să profiți de tot ceea ce viața îți oferă. Ești foarte entuziasmată de progresul pe care l-ai făcut in cariera ta, iar acum poți creiona noi obiective. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 17 – 23 iunie 2019:

Fiind înconjurată mai mereu de persoane cu experiență de viață, înveți constant cum să privești totul cu mai multă maturitate, indiferent de provocări. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 17 – 23 iunie 2019:

De cele mai multe ori ai nevoie de câteva momente de introspecție pentru a reuși să îți dai seama care sunt resursele interioare de care dispui în momentul prezent pentru a trece peste provocări. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 17 – 23 iunie 2019:

Miercuri si joi le vei petrece în apropierea unei persoane care te înțelege așa cum ai tu nevoie să o facă de parcă ar face-o intuitiv. Weekend-ul este programat pentru cei din familie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 17 – 23 iunie 2019:

Relațiile familiale încep să se detensioneze. Chiar și în acest sector destul de sensibil al vieții tale, accepți cu maturitate schimbările care au loc. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 17 – 23 iunie 2019:

Probleme financiare par destul de incerte la începutul săptămânii. Ai multe planuri pe care ai vrea să le onorezi, dar din păcate multe dintre ele vor fi anulate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 17 – 23 iunie 2019:

Ai un respect și o stimă de sine destul de ridicate, iar acestea îți permit ca, într-o situație socială tensionată, să reușești să îți expui punctul de vedere, independent de tot ceea ce presupun cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 17 – 23 iunie 2019:

„Duritatea” de care te lovești în mai multe momente ale săptămânii care urmează te face să te întrebi dacă se întâmplă ceva ciudat cu tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 17 – 23 iunie 2019:

Atunci când ești pusă în postura de a face alegeri în detrimentul propriei persoane, o faci cu ușurință. Propriul confort nu a fost niciodată o prioritate pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 17 – 23 iunie 2019:

Miercuri și joi va trebui să iei decizii, dar nu o face din punct de vedere financiar deoarece nu este o perioadă propice pentru cheltuieli. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 17 – 23 iunie 2019:

Spre finele săptămânii nevoia de a-i ajuta pe cei din jur să facă față stresului este un mod abil de a te lupta cu propria stare de anxietate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 17 – 23 iunie 2019:

Viața ta familială pare a fi un vulcan în zilele de luni și marți, iar „erupția” este una destul de iminentă. Având în vedere că nu ești dispusă să te dai la o parte din fața situației, vei dori să negociezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie