Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 17 – 23 februarie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 17 - 23 februarie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 17 – 23 februarie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 17 – 23 februarie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 17 – 23 februarie 2020:

Niciodată nu ți-au plăcut surprizele, mai ales atunci când acestea au loc în cadrul relației personale. Ești o fire retrasă și nu îți face plăcere ca cei din jur să cunoască detalii despre viața ta intimă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 17 – 23 februarie 2020:

Chiar dacă nu ai energie să faci absolut nimic din ceea ce ți-ai propus, nu trebuie să lași ca lucrurile să degenereze. Ai nevoie de obiective atinse pentru a-ți menține motivația la cote maxime. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 17 – 23 februarie 2020:

Trebuie să ai încredere în propria persoană. Odată ce vei intra în mijlocul acțiunii, îți va fi mult mai ușor să te lași dusă de valul energetic și să faci pași mici spre îndeplinirea propriilor obiective. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 17 – 23 februarie 2020:

Ciclul anual făcut de Soare se încheie în această săptămână. Odată cu încheierea acestui proces astrologic, tu îți vei recăpăta cu adevărat vitalitatea. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 17 – 23 februarie 2020:

Insiști asupra unor subiecte despre care nu știi mai nimic tocmai pentru că ai senzația că nu deții controlul. Comportamentul acesta poate fi catalogat ca fiind intrusiv. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 17 – 23 februarie 2020:

Majoritatea partenerilor de afaceri se încred în capacitatea ta de a lua decizii rapide în situațiile limită. Ai senzația că cei din jur nu înțeleg, în niciun context, mesajul pe care încerci să îl transmiți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 17 – 23 februarie 2020:

Având în vedere starea de conflict interior pe care o resimți în aceste zile, ai nevoie de noi ancore emoționale pentru a putea să te liniștești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 17 – 23 februarie 2020:

Ești o persoană magnetică în plan social. Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Gelozia pe care o stârnești în colegi nu poate fi însă de bun augur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 17 – 23 februarie 2020:

Rezultatele extraordinare pe care le ai în activitatea zilnică te motivează să încerci lucruri noi și să ieși din zona de confort. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 17 – 23 februarie 2020:

Pasiunea cu care faci tot ceea ce îți propui te ajută să străbați cel puțin jumătate de drum până la atingerea obiectivelor. La nivel emoțional simți o conexiune aparte cu o anumită persoană. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 17 – 23 februarie 2020:

Crezi destul de mult în puterea aparențelor. În anumite contexte personale, vei fi obligată să adopți o atitudine mai pragmatică, chiar dacă acest lucru nu ți se potrivește. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 17 – 23 februarie 2020:

Parteneriatele profesionale de lungă durată presupun multă dedicare și prezență de spirit. Indiferent de dinamica relațiilor din viața ta, reușești să vorbești deschis despre propriile sentimente. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie