Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 17-23 decembrie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 17-23 decembrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 17-23 decembrie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 17-23 decembrie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 17-23 decembrie 2018:

Anturajul de prieteni în care te afli în prezent are un efect negativ asupra motivației tale profesionale. Eșecurile celorlalți au rezonat dintotdeauna în propriile acțiuni și astfel ajungi să te complaci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 17-23 decembrie 2018:

Zilele acestei săptămâni din decembrie se află sub influența intensă a lui Saturn. Ai nevoie de intimitate și de timp petrecut cu tine, iar retragerea din ambientul social te ajută să îți recapeți vitalitatea. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 17-23 decembrie 2018:

Influența pe care o primești din partea astrelor te provoacă să alegi între totul sau nimic, indiferent de situația în care te afli. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 17-23 decembrie 2018:

Nevoia de a pleca într-o mică vacanță pare să fie din ce în ce mai mare, mai ales având în vedere situațiile dramatice prin care treci. Cu toate astea, dificultățile financiare nu îți permit să faci asta în momentul de față. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 17-23 decembrie 2018:

În fiecare dimineață a acestei noi săptămâni alegi în mod conștient să te încarci cu energie pozitivă printr-un program intens de sport pe care te gândești să îl introduci în tabieturile zilnice. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 17-23 decembrie 2018:

Deși rațional vorbind știi că există persoane care nu îți fac bine din punct de vedere emoțional, te lași condusă de o stare emotivă profundă atunci când alegi pentru a nu știu câta oară să rămâi în viața lor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 17-23 decembrie 2018:

Reușești să finalizezi un proiect de suflet, te apuci din nou de alergat pentru un plus de vitalitate, renunți la o parte din lucrurile care te încărcau negativ. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 17-23 decembrie 2018:

Energia lui Saturn pare că îți aduce destul de multă dezorganizare în viața ta, situație cu care nu ești prea obișnuită. Este posibil să ai nevoie de noi repere emoționale pentru a te redresa. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 17-23 decembrie 2018:

Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai în raport cu anumite decizii luate recent iau amploare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 17-23 decembrie 2018:

Este posibil ca în zilele următoare să fii percepută ca fiind obositoare pentru partener. Ești într-o alergare continuă, nu duci lucrurile la final și te simți presată de unele aspecte fără noimă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 17-23 decembrie 2018:

Pe parcursul acestei săptămâni, în anumite zile mai încărcate din punct de vedere emoţional, îţi îndrepți destul de mult atenția către trecut. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 17-23 decembrie 2018:

În toate sectoarele vieții tale, acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești propunerilor pe care le ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie