Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 17-23 august 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 17-23 august 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 17-23 august 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 17-23 august 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 17-23 august 2020:

Ești mai determinată ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere. Vorbești deschis despre modul în care urmează să acționezi și faci cercetări amănunțite în acest sens. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 17-23 august 2020:

Deși consideri că îți cunoști limitele, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. Te lași foarte ușor afectată de părerile sau acțiunile celor din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 17-23 august 2020:

Ești departe de o persoană de suflet, dar cu toate astea știi că distanța nu are nicio influență negativă asupra relației dintre voi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 17-23 august 2020:

Pe parcursul acestei săptămâni totul ți se va părea dificil, mai ales cu cât la nivel energetic vei resimți din nou haosul din viața ta. De cele mai multe ori vei avea tendința de a privi totul cu pesimism. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 17-23 august 2020:

Pentru a susține că empatizezi cu adevărat în raport cu ceea ce trăiesc anumite persoane este nevoie de dedicare și cunoaștere de sine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 17-23 august 2020:

Este primordial să găsești un echilibru între ceea ce înseamnă personal și ceea ce înseamnă profesional. Aceste doua sectoare interferează constant. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 17-23 august 2020:

În această săptămână există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este esențial ca tu să preiei inițiativa. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 17-23 august 2020:

Alegeri neinspirate, mustrări de conștiință, regrete, toate astea îți vor întări ideea că nu vei reuși niciodată să ai parte de autenticitate în plan personal. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 17-23 august 2020:

În mai multe situații în care te vei afla, vei fi radical de onestă cu cei din jur, iar această deschidere pare că îi sperie pe mulți dintre interlocutorii tăi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 17-23 august 2020:

Dinamica anumitor relații importante pentru tine pare să se regleze de la sine. Nu mai ești dispusă să îți întorci privirea spre toți cei care îți cer ajutorul deoarece ai nevoie de resurse și pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 17-23 august 2020:

Simți pe propria piele vibrația pe care ți-o transmit anumite persoane ori de câte ori lucrurile care se întâmplă ajung să ia o formă mai mult sau mai puțin asemănătoare cu ceea ce îți dorești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 17-23 august 2020:

Ești o fire puternică, concentrată pe acțiune și pe rezultate. Nimic nu te va face să îți întorci privirea din fața drumului pe care ai pășit. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie