Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 16 – 22 septembrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 16 - 22 septembrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 16 – 22 septembrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 16 – 22 septembrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 16 – 22 septembrie 2019:

În orice context în care te-ai afla, te plângi de neajunsurile din viața ta, chiar dacă ești conștientă că acest gest poate deveni deranjant pentru cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 16 – 22 septembrie 2019:

Cariera nu îți oferă satisfacția pe care tu ți-o dorești, dar asta nu înseamnă că îți vei pierde motivația de a face totul cât mai aproape de perfecțiune. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 16 – 22 septembrie 2019:

Ești o personalitate puternică și tot ceea ce ți se întâmplă are un efect pozitiv asupra motivației tale. Dintotdeauna ai căutat să îți depășești limitele și îți reușește acest lucru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 16 – 22 septembrie 2019:

Nu întotdeauna mersul lucrurilor îți poate fi atribuit. Știi că porți o mare parte din responsabilitate, dar asta nu înseamnă că trebuie să te învinovățești pentru orice eșec care are loc. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 16 – 22 septembrie 2019:

Deși nu recunoști acest lucru, de cele mai multe ori ești intrigată de reușitele celor din jur. Toată această interiorizare pe care o trăiești se datorează în mare parte faptului că nu ești deloc mulțumită de propriul parcurs profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 16 – 22 septembrie 2019:

Capacitatea de a folosi sarcasmul pentru a ascunde tot felul de frustrări sau neajunsuri pare ca se întoarce împotriva ta. Începi să fii tot mai dezamăgită de lucrurile care se întâmplă în jurul tău. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 16 – 22 septembrie 2019:

Te simți iubită, apreciată și capabilă de a oferi afecțiune celor din jur. Viața personală îți oferă acum toate premisele pentru a putea visa cu ochii deschiși la un viitor în doi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 16 – 22 septembrie 2019:

Contrar așteptărilor, această săptămână de toamnă parcă te readuce la viața. Ai multe planuri stabilite și multe visuri de îndeplinit și nu îți permiți să te complaci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 16 – 22 septembrie 2019:

În această săptămână reușești să finalizezi toate sarcinile profesionale de care ai fost responsabilă în mod direct. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 16 – 22 septembrie 2019:

De cele mai multe ori lași prejudecățile să vorbească de la sine, fără însă să îți dai seama cât de mult rău poți face cu o astfel de atitudine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 16 – 22 septembrie 2019:

Totul în viață este trecător, chiar și dezamăgirile de care ai parte în raport cu anumite persoane. Tot ceea ce trebuie să faci este să rămâi consecventă cu privire la ceea ce alegi să demonstrezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 16 – 22 septembrie 2019:

Indiferent de momentul zilei, profiți de timpul petrecut cu sine. Ai nevoie de o reîncărcare energetică și acest lucru nu se va întâmpla decât atunci când vei anula orice tendință de a mai suferi pentru ceilalți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie