Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 16 – 22 iulie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 16 - 22 iulie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 16 – 22 iulie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 16 – 22 iulie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 16 – 22 iulie 2018:

Sănătatea și grija de sine devin principalele tale priorități în perioada care urmează. Ciclurile pe care le realizează Venus îți induc o stare de agitație care te ajută să îți îndeplinești cu succes toate obiectivele. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 16 – 22 iulie 2018:

Începând cu această săptămână toată atenția va fi focalizată asupra propriei persoane. Demersurile pe care le faci în acest sens au scopul de a te ajuta să îți recapeți vitalitatea și tonusul psihic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 16 – 22 iulie 2018:

Romantismul și confortul din relația personală te ajută mult să faci față provocărilor de care ai parte zi de zi. Tot ceea ce ține de propriul cămin este pentru tine o sursă de energie pozitivă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 16 – 22 iulie 2018:

Procesul de tranziție în care te afli în această perioadă îți oferă oportunitatea de a te maturiza din mai multe puncte de vedere. Este important să îţi menții motivația la cote maxime. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 16 – 22 iulie 2018:

Această săptămână este destul de solicitantă în ceea ce privește activitatea de la birou. Toți colegii sunt extrem de agitați și obosiți astfel încât o să fie prezente situațiile conflictuale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 16 – 22 iulie 2018:

Te intrigă foarte mult unele dintre discuțiile pe care le ai la birou. Îți dai seama că mulți dintre cei cu care lucrezi zi de zi nu te ajută să crești din punct de vedere profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 16 – 22 iulie 2018:

Tu și partenerul de viață sunteți mai mult sau mai puțin pe aceeași lungime de undă în zilele care urmează. Amândoi veți comunica cu ușurință ceea ce simțiți sau ceea ce vă nemulțumește. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 16 – 22 iulie 2018:

Majoritatea deciziilor pe care le iei în această perioadă vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 16 – 22 iulie 2018:

Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Faci multe excese, de toate felurile. Este indicat să faci și mai multă mișcare în aer liber. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 16 – 22 iulie 2018:

Ai parte de multe evenimente 'pline' din punct de vedere emoțional. Instabilitatea psihică a persoanei iubite te influențează în tot ceea ce faci în aceste zile. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 16 – 22 iulie 2018:

Chiar dacă firea ta emoțională pare puțin rigidă în această săptămână, tot vei fi capabilă să înțelegi prin ce trec persoanele care-ți sunt apropiate. Oferă-le susținerea și sprijinul de care au nevoie! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 16 – 22 iulie 2018:

La birou nu se întâmplă lucruri pentru care merită să te consumi. Ești mai relaxată din acest punct de vedere, mai ales că urmează să pleci în concediu. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din astrologie