Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 16 – 22 decembrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 16 - 22 decembrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 16 – 22 decembrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 16 – 22 decembrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 16 – 22 decembrie 2019

Stări de anxietate, nesiguranță, confuzie… Această paletă de trăiri te va urma pe parcursul întregii săptămâni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 16 – 22 decembrie 2019

Relațiile cu cei din jur vor reprezenta punctul central al vieții tale în perioada următoare. Alegeri neinspirate, mustrări de conștiință, regrete, toate astea îți vor întări ideea că nu vei reuși niciodată să ai parte de autenticitate în plan personal. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 16 – 22 decembrie 2019

Din cauza tumultului pe care îl trăiești în plan profesional, pur și simplu nu mai ai încredere în propria intuiție. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pentru câteva clipe. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 16 – 22 decembrie 2019

Planurile pe care le ai stabilite alături de prieteni și familie vor fi esențiale pentru menținerea echilibrului între personal și profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 16 – 22 decembrie 2019

Pentru zodia ta, Saturn reprezintă planeta structurii și a responsabilității. Având în vedere acest aspect, vei reuși să aduci în viața ta acea doză de organizare de care aveai nevoie pentru a nu mai simți că pierzi controlul. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 16 – 22 decembrie 2019

Chiar dacă mândria ta este unul dintre aspectele pe care le susții cu cea mai mare încăpățânare, trebuie să fii conștientă că ajutorul venit din partea celor din jur poate fi unul benefic pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 16 – 22 decembrie 2019

Schimbările bruște de temperatură creează haos la nivelul sistemului tău imunitar și te vei simți mai tot timpul vlăguită și deprimată. Atunci când vine vorba de interacțiunile cu cei din jur, chiar dacă intențiile tale sunt mereu dintre cele mai onorabile, nu reușești să le transpui în plan social. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 16 – 22 decembrie 2019

Sensibilitatea ta se află la cote maxime pe parcursul acestei săptămâni. Venirea sărbătorilor de iarnă și emoția pe care o emană această perioadă a anului nu par să te ajute în regăsirea echilibrului interior, din contră. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 16 – 22 decembrie 2019

Practica zilnică a unei gândiri pozitive te poate ajută să elimini o bună parte din premisele acelor situații care te descumpănesc. Prospectarea în plan profesional te poate aduce mai aproape de visurile pe care le ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 16 – 22 decembrie 2019

Firea ta 'alunecoasă' îi face pe cei din jur să nu îți acorde încrederea de care ai nevoie pentru a fi mai îndrăzneață în raport cu propriile visuri. Te complaci într-o stare de spirit apatică și neîncrederea în sine se adâncește cu fiecare zi care trece. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 16 – 22 decembrie 2019

Pe parcursul acestei săptămâni totul ți se va părea dificil, mai ales cu cât la nivel energetic vei resimți din nou haosul din viața ta. De cele mai multe ori vei avea tendința de a privi totul cu pesimism. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 16 – 22 decembrie 2019

Această perioadă a sărbătorilor de iarnă domolește puțin agitația din viața ta, iar sfârșitul anului te va calibra emoțional într-un mod cu totul diferit. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie