Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 15-21 octombrie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 15-21 octombrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 15-21 octombrie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 15-21 octombrie, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 15-21 octombrie 2018:

Reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 15-21 octombrie 2018:

Avantaje și dezavantaje există la tot pasul. Această săptămână va fi dificilă din punct de vedere profesional. Simți că nu ți se apreciază în niciun fel inițiativa. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15-21 octombrie 2018:

Chiar dacă starea emoțională în care te afli este destul de confuză, încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul interior la care tânjești atât de mult. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 15-21 octombrie 2018:

Viața ta este definiția stării de agitație permanentă. Chiar dacă încerci să mai încetinești puțin ritmul lucrurilor, unele aspecte chiar nu sunt în controlul tău. Trebuie să accepți această stare de fapt. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 15-21 octombrie 2018:

Ai foarte puține puncte comune cu colegii de birou, iar acest lucru face ca atmosfera în care vă desfășurați activitatea să fie mai mult decât tensionată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15-21 octombrie 2018:

Acțiunile pe care le întreprinzi în această perioadă sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești inițiativelor pe care le ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 15-21 octombrie 2018:

Din nefericire pentru tine, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante din trecut. Starea ta interioară încă este agitată și de aceea și comportamentul tău este unul evaziv și nesigur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15-21 octombrie 2018:

Cuvintele pot deveni inamicul tău, mai ales în acele situații în care ți-ai dori ca punctul tău de vedere să fie validat de anumite persoane. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15-21 octombrie 2018:

Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele care urmează. Toată această mascaradă emoțională se va întoarce împotriva ta dacă nu vei reuși să o oprești la timp. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15-21 octombrie 2018:

Relația pe care o ai devine din ce în ce mai încordată cu fiecare zi care trece. Ai senzația că nu mai comunici la fel de bine cu partenerul, iar din punctul tău vedere, aceasta este principala voastră problemă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15-21 octombrie 2018:

Dai întotdeauna de înțeles celor din jur că tu deții controlul asupra propriei vieți, chiar dacă pe interior simți că te 'prăbușești'. Nu te simți pregătită să faci față încă unui eșec din punct de vedere profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 15-21 octombrie 2018:

Deși ai parte de o schimbare radicală în plan psihic, energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă pentru tine te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din astrologie